Τεράστιο διπλό για Ζενίτ

23:45 16/9/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-3ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΖΕΝΙΤ: 0-2
Γήπεδο: Ντα Λους

Καθάρισε από νωρίς η Ζενίτ κι έφυγε με μεγάλο διπλό (2-0 από την έδρα της Μπενφίκα.

Η Ζενίτ μπήκε δυνατά στο ματς κι έχασε μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ροντόν να αστοχεί από καλή θέση, αλλά στο 5' οι Ρώσοι έφτασαν στο γκολ. Ο Σατόφ έβγαλε όμορφα για τον Χουλκ,

που με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-0. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την Μπενφίκα στο 18', καθώς ο Αρτούρ έκανε φάουλ τον Ντάνι που ήταν έτοιμος να σκοράρει και είδε την κόκκινη κάρτα. Το φάουλ εκτέλεσε ο Χουλκ με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 22' ο Ντάνι έβγαλε τη σέντρα, ο Βίτσελ έπιασε την κεφαλιά κι έκανε το 2-0, μιας και ο Λόπες απέκρουσε μέσα από τη γραμμή.

Στο 59ο λεπτό ο Λοντίγκιν απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ του Λουϊζάο, ενώ στο 66' ο Λίμα έκανε το σουτ, ο Λοντίγκιν βρήκε λίγο την μπάλα και ο Λόμπερτς έσωσε πάνω στη γραμμή. Στο 71ο λεπτό, το σουτ του Ροντόν, πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 81' ο Ανιούκοφ έκοψε σωτήρια το σουτ του Σάλβιο.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Λουϊζάο, Περέιρα, Ελισέου, Ζαρντέλ, Σάμαρης (74' Αλμέιδα), Γκαϊτάν, Σάλβιο, Πέρες, Λίμα (74' Ντερλέι), Ταλίσκα (20' Λόπες).

ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Κρισίτο, Λόμπερτς, Σμολνίκοφ (46' Ανιούκοφ), Γκαράι, Σατόφ, Γκαρθία, Βίτσελ, Ντάνι, Χουλκ (85' Αρσάβιν), Ροντόν (76' Μιγκιλέβετς).

Keywords
Τυχαία Θέματα