Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ

19:22 18/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 26η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Κομίνης.

Έπειτα από την ήττα του στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό (4-3) και τη λευκή ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, στο ντεμπούτο του Γιώργου

Γεωργιάδη στον πάγκο του, καθώς χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Εργοτέλη.

Βέβαια, αυτό που έμεινε από την αναμέτρηση ήταν η εικόνα της άδειας Τούμπας, καθώς μπορεί η Πολιτεία να αποφάσισε να... ανοίξει τις πόρτες έπειτα από δύο αγωνιστικές, όμως στις εξέδρες του γηπέδου δεν βρέθηκαν περισσότεροι από 3.000 οπαδοί των γηπεδούχων!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και στο πρώτο πεντάλεπτο έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο 2' ο Μακ έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Γκολάσα έκανε ένα γύρισμα παράλληλα με την εστία και ο αμαρκάριστος Αθανασιάδης από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ! Αυτές ήταν και οι δύο καλύτερες στιγμές του πρώτου μέρους, καθώς στη συνέχεια οι γηπεδούχοι, αν και είχαν την κατοχή της μπάλας, δεν κατάφεραν να πιέσουν σωστά για να βγάλουν κλασικές ευκαιρίες.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να χάνει μια καλή ευκαιρία στο 48', με τον Νομπόα να εκτελεί φάουλ, τον Περέιρα να πιάνει την κεφαλιά και τον Καβουσάκη να διώχνει με υπερένταση. Ο Εργοτέλης απάντησε με την πρώτη του καλή στιγμή στο ματς, στο 56', όταν ο Τζανακάκης μπήκε στον περιοχή και έκανε ένα δυνατό σουτ, με τον Ιτάνζ να αποκρούει. Στο 66' ο Αθανασιάδης έκανε ένα πλασέ, ο Τζανακάκης κατάφερε πέφτοντας να διώξει, όμως υπάρχει ζήτημα τόσο ως προς το αν πρόλαβε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, όσο και αν τη βρήκε (και) με το χέρι. Τελικά ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 82', με τον Παπαδόπουλο να κάνει το 1-0 με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, καθώς στις καθυστερήσεις ένα κοντινό πλασέ του Παπαδόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι.

ΠΑΟΚ (Γ. Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Ρατς (42' Κωνσταντινίδης), Βίτορ, Κόστα (80' Παπαγιαννόπουλος), Σκόνδρας, Τζιόλης, Νομπόα, Γκολάσα, Μακ, Περέιρα (70' Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης.

Εργοτέλης (Γ. Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Πίτσος, Λουβιόν, Γκορκς, Τζανακάκης, Γκέντζογλου (88' Σολάρι), Μποέ Καν, Χαντί (72' Καλέ), Χαλκιαδάκης, Ουλά, Ολαϊτάν (67' Τζίλας).

Keywords
Τυχαία Θέματα