«Καθάρισε» από νωρίς ο Λεβαδειακός

19:17 18/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 26η αγωνιστική
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ: 3-0
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης

Εύκολο έργο είχε ο Λεβαδειακός, απέναντι στην Καλλονή για την εξ αναβολής 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Βοιωτοί νίκησαν με 3-0 την ομάδα της Μυτιλήνης και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο.

Το ματς

Πολύ δραστήριος

εμφανίστηκε στα πρώτα λεπτά του ματς ο Λεβαδειακός κι αυτό το εξαργύρωσε με γκολ στο 17ο λεπτό, με τον Μπουσταμάντε να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά σε κενή εστία. Η Καλλονή προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι γηπεδούχοι στο 29' έκαναν το 2-0 με τον Κώτσιο, ενώ με αυτογκόλ πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών γκολ. Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις ο Μιλιάζες εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Πετρόπουλος βγήκε στο πρώτο δοκάρι για να απομακρύνει, αλλά η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία του Χογκ, που δεν μπορούσε να αντιδράσει.
Στην επανάληψη, η Καλλονή προσπάθησε να βγει μπροστά και απείλησε, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να μειώσει, με την ομάδα της Λιβαδειάς να κρατάει με άνεση το υπέρ της σκορ. Τα λετπα περνούσαν και δεν άλλαξε τίποτα με το 3-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Σηφάκης, Στάθης, Κώτσιος, Τομάς, Μιλιάζες, Πελέ (78' Μιλοσάβλιεβ), Πίντερ, Μπουσταμάντε (61' Ζιτό), Γιακουμάκης, Πουλίδο (85' Kατίδης), Μάντζιος.

Καλλονή (Βλάχος): Χογκ, Τσαμπούρης, Αντέγιο, Κριπιντίρης, Γιορέντε, Καλτσάς (46' Άλβες), Κεϊτά, Μανούσος (79' Αράς), Χουάνμα (55' Ναβάρο), Λεοζίνιο, Πετρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα