Μαντσίνι: Τυχερός ο Πελεγκρίνι

18:51 18/3/2015 - Πηγή: AEK365

Την τύχη να έχει μία πραγματικά δυνατή ομάδα την οποία μπορεί να ενισχύσει περαιτέρω έχει ο Μανουέλ Πελεγκρίνι σύμφωνα με τον προκάτοχό του, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος υπογράμμισε πως οι «πολίτες» πρέπει να κερδίζουν τουλάχιστον έναν τίτλο κάθε χρόνο.
«Υποχρεωμένη» για την κατάκτηση τουλάχιστον ενός τροπαίου κάθε σεζόν είναι η Μάντσεστερ Σίτι, δεδομένης της δυναμικής της, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρώην προπονητής των «πολιτών, Ρομπέρτο Μαντσίνι.
«Νομίζω ότι ο Πελεγκρίνι ήταν πραγματικά τυχερός γιατί

πήρε αυτή την ομάδα που είναι πολύ δυνατή και έχει την ευκαιρία να προσθέσει περισσότερους καλούς παίκτες. Νομίζω ότι η Σίτι μπορεί να κερδίσει έναν τίτλο κάθε χρόνο και έχει την ευκαιρία. Πρέπει να προσπαθεί να κερδίζει έναν τίτλο κάθε χρόνο», δήλωσε αρχικά, για να συμπληρώσει:
«Είναι η άποψή μου ότι η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι δεύτερη και έξι βαθμούς πίσω από την Τσέλσι, αλλά νομίζω ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Στην Πρέμιερ Λιγκ οτιδήποτε μπορεί να συμβεί μέχρι το τελευταίο παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό. Νομίζω ότι πρέπει να σκέφτονται ότι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τον τίτλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα