Βλέπει πλέι οφ η Ξάνθη

19:10 18/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 3-0

Γήπεδο: Πηγάδια

Διαιτητής: Κουκουλάκης

Ελπίζει σε είσοδο στα πλέι οφ η Ξάνθη, που κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Παναιτωλικό.

Στο 7ο μόλις λεπτό, το σουτ του Θεοδωρίδη δεν ανησύχησε τον Κυριακίδη, ενώ στο 9' ο Καπετάνος υποδείχτηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Στο 16ο λεπτό το νέο σουτ

του Θεοδωρίδη κόντραρε σε σώματα, ενώ στο 27' το ψηλοκρεμαστό σουτ του Καπέλ, σταμάτησε στο δοκάρι της Ξάνθης. Και στο 40ο λεπτό, η Ξάνθη άνοιξε το σκορ στην πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Λουσέρο εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Παπάζογλου βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού και με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 50ο λεπτό, ο Σολτάνι έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Καπετάνος άφησε την μπάλα και ο Κλέιτον με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ράφαελ και στο 59' οι Ακρίτες κέρδισαν πέναλτι. Ο Κλέιτον ανέλαβε την εκτέλεση, όμως αστόχησε στέλνοντας την μπάλα άουτ, με τον Ράφαελ να πέφτει στη σωστή γωνία. Ωστόσο στο 64ο λεπτό, ο Κλέιτον πήρε ρεβάνς, κάνοντας το 2-0. Ο Βάλτερ έφυγε ωραία κι έκανε το γύρισμα από δεξιά, η άμυνα του Παναιτωλικού αδράνησε και ο Κλέιτον με ωραίο πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 68ο λεπτό, ο Καπέλ δεν μπόρεσε να πιάσει από καλή θέση την κεφαλιά, ενώ ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο. Κι έτσι στο 83ο λεπτό, ο Κλέιτον έδωσε δεξιά στον Καπετάνο, που με εξαιρετική εκτέλεση στο διαγώνιο σουτ από δεξιά έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Ράφαελ για το 3-0. Στο 90ο λεπτό ο Κυριακίδης απέκρουσε δύσκολα το μακρινό φάουλ του Θεοδωρίδης, ενώ στις καυστερήσεις η κεφαλιά του Ρουσκουγιέδα, πέρασε λίγο άουτ.

ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι (61' Βάλτερ), Λουσέρο, Παπάζογλου, Ομπόντο, Βασιλακάκης (72' Παπαστεριανός), Κλέιτον, Γούτας, Καπετάνος (88' Ράνος)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Κέβιν, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο, Μαρτίνες (68' Ρουσκουγιέδα), Μύγας (57' Μπεχαράνο), Ετζενγκέλε, Φωτάκης (72' Κουτρουμάνος)

Keywords
Τυχαία Θέματα