Έπαιξαν σαν Πρωταθλήτριες και κέρδισαν

21:27 27/1/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί το ΔΑΣΩ να εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη της ΑΕΚ και να μείωσε σε 2-1, ωστόσο τα κορίτσια με σοβαρή εμφάνιση στην πορεία κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 σετ. Η Ένωση, έτσι για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών κατάφερε να συνεχίσει με νίκη την πορεία της και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας πίσω τα αρκετά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Το ματς

Η ΑΕΚ ήθελε να «καθαρίσει», ώστε να μην αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, όπως με τα Βριλήσσια απέναντι στο μαχητικό Ωραιόκαστρο. Έτσι, μπήκε δυναμικά και με χαλαρό τρόπο κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και να κάνει με συνοπτικές διαδικασίες το 2-0 στα σετ.
Στην πορεία, όμως κάποια λάθη επέτρεψαν στο Ωραιόκαστρο να πάρει τα ηνία και να κάνει το παιχνίδι του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενες να πάρουν προβάδισμα στο σκορ (19-21) και να φτάσουν να μειώσουν σε 2-1 σετ.
Τα κορίτσια, βλέποντας πως απειλούνται από μια ομάδα που δεν θα έπρεπε να χάσουν βαθμό σοβαρεύτηκαν βελτιώθηκαν στην υποδοχή, αλλά και στο σερβίς και.. έχτισαν μια σημαντική διαφορά (22-8). Έτσι με συνοπτικές διαδικασίες, μπλόκαραν τους αντιπάλους τους και έφτασαν σε μια σημαντική νίκη (25-10) με 3-1 σετ.

Τα σετ: 25-19,25-19,20-25, 25-10.

ΑΕΚ (Οικονόμου): Τοτσίδου, Κις, Παπαγεωργίου, Παπαφωτίου, Ρόγκα , Τσοχατζή, Μέντες, Τζανακάκη, Γκούζου

ΔΑΣΩ (Ορφανός):Μπαχτσεβάνη, Καπνιά, Χαλιαμπάλια, Πέτροβιτς, Πανταζή , Χιντά, Εζηνέλη, Σεφεριάδου, Κουτσοκώστ, Παπαγιαννάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα