Ελευθερόπουλος: Δεν κάνουμε fair play

20:42 24/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μίλησε για τους λόγους που δεν θα κάνει η ομάδα του fair play, χαρακτηρίζοντάς το κοροϊδία έτσι όπως γίνεται στην Ελλάδα.

«Όσο είμαι εγώ προπονητής το fair play της... κοροϊδίας του κόσμου κατά την άποψή μου δεν θα το κάνουμε. Δεν κάνουμε fair play, δεν θέλουμε fair play.

Ενημερώνουμε τον αντίπαλο και τον διαιτητή πριν από κάθε ματς. Στην Ελλάδα έτσι δεν παίζεται μπάλα. Θα πρέπει να δείχνουμε σεβασμό. Όλες οι ομάδες μου, όπου θα είμαι προπονητής, δεν θα κάνουμε fair play».

Από εκεί και πέρα και αναφορικά με την ήττα από την Ζάκυνθο, ο νεαρός τεχνικός δήλωσε:

«Είναι μία ομάδα δουλεμένη η Ζάκυνθος. Ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και ακολουθεί τις εντολές του προπονητή. Στα πρώτα 15 λεπτά δεν μπήκαμε όπως έπρεπε και οι ευκαιρίες έγιναν από δικά μας λάθη. Από το 15 και μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Πάνω που το ισορροπήσαμε ο αντίπαλος άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, θεωρώ ότι κάναμε το καλύτερο 45άλεπτο από την ημέρα που ήρθα. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες για γκολ.

Κατανοώ ότι το τράβηγμα στον Διαμαντόπουλο στο πρώτο ημίχρονο δεν το είδε ο διαιτητής. Η απορία μου είναι ότι σε αυτή την τριπλή ευκαιρία στο 55', που δεν είναι τριπλή, αλλά είναι καθαρά πέναλτι και αποβολή πως γίνεται να μην το δεις; Είναι στο τέρμα. Αλλάζει όλο το παιχνίδι και είναι μπροστά στα μάτια σου. Αν είναι η ομάδα μου πληρώνει αμαρτίες του παρελθόντος, υποθετικά αμαρτίες, τότε να το ξέρουμε. Δεν γίνεται να μην το βλέπεις μπροστά στα μάτια σου. Αλλάζουν όλες οι ισορροπίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα