Έκανε το καθήκον της η Γιούβε

06:25 27/11/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-1ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΛΜΕ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-2
Γήπεδο: Swedbank Stadion

Το καθήκον της έκανε η Γιουβέντους καθώς κέρδισε με 2-0 τη Μάλμε και με Χ κόντρα στην Ατλέτικο, καθαρίζει την πρόκριση.

Πολύ μέτριο το πρώτο μέρος, με τη Γιουβέντους να έχει μεν τον έλεγχο, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Όλσεν, που όπου χρειάστηκε φώναξε παρών.

Στο 46' και στο 48' η Γιουβέντους έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Μαρκίζιο και τελικά στο 49' ο Μαρκίζιο έβγαλε όμορφα για τον Γιορέντε, εκείνος απέφυγε και τον

Όλσεν και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 87ο λεπτό ο Μοράτα σημάδεψε το δοκάρι της Μάλμε και τελικά στο 88' η Γιουβέντους έφυγε στην κόντρα, ο Πογκμπά έστρωσε στον Τέβες που από κοντά με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 89ο λεπτό η Μάλμε έχασε και τον Γιόχανσον με κόκκινη κάρτα.

ΜΑΛΜΕ: Όλσεν, Τίνερχολμ (85' Ρακίπ), Ελάντερ, Ρικαρντίνιο, Γιόχανσον, Έρικσον, Αντού, Φόρζμπεργκ, Ρόζενμπεργκ, Κίσε Τέλιν (70' Τσιμπικί).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Παντοΐν, Λιχτστάινερ, Μαρκίζιο (83' Περέιρα), Πίρλο, Πογκμπά, Βιδάλ, Τέβες, Γιορέντε (72' Μοράτα)

Απόλυτη... Ρεάλ

Το 5Χ5 έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης που κέρδισε με 1-0 μέσα στη Βασιλεία

CHAMPIONS LEAGUE-2ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-1
Γήπεδο: Σεντ Τζέικομπς Παρκ

Καθάρισε και τυπικά την πρωτιά του ομίλου η Ρεάλ, που κέρδισε με 1-0 μέσα στην έδρα της Βασιλείας.

Στο 15' και στο 20' ο Βάτσλικ απέκρουσε τα σουτ των Μπέιλ και Ρονάλντο, ενώ στο 35ο λεπτό ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ βρήκε δίχτυα. Ο Μπενζεμά μπήκε όμορφα από αριστερά και γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Ρονάλντο προ κενής εστίας έκανε το 1-0. Στο 40' και στο 41' ο Νάβας είπε όχι σε προσπάθειες των Γκονζάλες και Γκασί, ενώ στο 41' ο Γκονζάλες αστόχησε από καλή θέση.

Στο 51ο λεπτό ο Βάτσλικ είπε όχι σε κεφαλιά του Ρονάλντο, ενώ στο 56' το σουτ του Γκασί μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ. Στο 67ο λεπτό η κεφαλιά του Γκασί πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Νάβας πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε πλασέ του Εμπολό. Η Ρεάλ άγγιξε το 2-0 στο 75ο λεπτό με τον Μπέιλ να έχει δοκάρι, όπως και ο Ρονάλντο στο 77'.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Βάτσλικ, Ντεγκέν (76' Χαμουντί), Σχαρ, Σουτσί, Σαφάρι, Ζουφί (Κακιτάνι), Ελνενί, Φράι (83' Ντίας), Γκάσι, Γκονζάλες, Εμπολό

ΡΕΑΛ: Νάβας, Βαραν, Ράμος, Κοεντράο, Αρμπελόα, Κρόος, Χάμες Ροντρίγκες (89' Μαρσέλο), Μπέιλ, Ίσκο (90+3 Νάτσο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (71' Ιγιαραμένδι)

Αυτοκτόνησε η Λίβερπουλ

Στο 2-2 κόλλησε η Λίβερπουλ μέσα στην έδρα της Λουντογκόρετς

CHAMPIONS LEAGUE-2ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 2-0
Γήπεδο: Βασίλ Λέφσκι

Στο 2-2 κόλλησε η Λίβερπουλ μέσα στην έδρα της Λουντογκόρετς και πλέον θέλει μόνο νίκη κόντρα στη Βασιλεία για να πάρει την πρόκριση.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Λουντογκορέτς που άνοιξε το σκορ στο 3ο μόλις λεπτό. Ο Μινιολέ απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Μαρσελίνιο και στην επαναφορά ο Αμπαλό έκανε το 1-0. Η Λίβερπουλ ανέβασε στροφές και στο 8ο λεπτό ο Λάμπερτ κατέβασε με το κεφάλι και με δεύτερη κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 29ο λεπτό ο Στέρλινγκ αστόχησε από καλή θέση και στο 37' ο Στέρλινγκ έβγαλε από αριστερά τη συρτή σέντρα και ο Χέντερσον με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-0.

Στο 71ο λεπτό ο Στογιάνοφ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ υο Χέντερσον, όπως έκανε και στο 81' σε προσπάθεια του Στέρλινγκ και τελικά στο 88' ήρθε η τιμωράι για την Αγγλική ομάδα. Ο Ντιάκοφ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τερζίεφ με κεφαλιά έκανε το 2-2.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Στογιάνοφ, Μίνεφ, Μότσι, Τερζίεφ, Αμπαλό (69' , Αλεξάντροφ (72' Βάντερσον), Καϊσαρά, Ντιάκοφ, Εσπίνιο (81' Χάμζα), Μαρσελίνιο, Μισιντιάν

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Τουρέ, Μανκίγιο, Σκρτελ, Χέντερσον, Τζέραρντ, Λούκας, Άλεν, Στέρλινγκ (82' Μορένο), Λάμπερτ

Άλμα πρόκρισης για Ζενίτ

Μεγάλη νίκη με 1-0 πέτυχε η Ζενίτ κόντρα στην Μπενφίκα κι έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης

CHAMPIONS LEAGUE-3ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΖΕΝΙΤ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ: 1-0
Γήπεδο: Πετρόφσκι

Τεράστιο τρίποντο πήρε η Ζενίτ που κέρδισε με 1-0 την Μπενφίκα και ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση.

Πολύ μέτριο το πρώτο ημίωρο, με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται πολύ επιφυλακτικές στον αγωνιστικό χώρο. Η πρώτη καλή φάση ανήκε στην Μπενφίκα, καθώς στο 38ο λεπτό ο Σάλβιο πλάσαρε μέσα από την περιοχή και ο Λοντίγκιν έδιωξε όμορφα.

Στο 50ο λεπτό, μετά από κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Λουϊζάο που έκανε τα σουτ μέσα από την περιοχή αλλά δε βρήκε στόχο, ενώ στο 79' η Ζενίτ έφτασε στο γκολ. ο Χουλκ έπαιξε έξυπνα κάθετα και ο Ντάνι με σουτ στην κίνηση από κοντά έκανε το 1-0. Η Μπενφίκα δεν μπόρεσε να απαντήσει στη συνέχεια και στο 90+2' αποβλήθηκε και ο Λουϊζάο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Ανιούκοφ, Κρισίτο, Λόμπερτς (23' Νέτο), Γκαράι, Ριαζάντσεφ (64' Σατόφ), Γκαρθία (57' Φαϊζούλιν), Βίτσελ, Ντάνι, Χουλκ, Ροντόν

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Σέζαρ, Λουϊζάο, Μάξι Περέιρα, Ζαρντέλ, Αντρέ Αλμέιδα, Σάμαρης (82' Τζον), Γκαϊτάν, Σάλβιο, Πέρες, Λίμα, Ταλίσκα (70' Ντερλέι)

Τρομερό διπλό για Μονακό

Οι Μονεγάσκοι πέρασαν με 1-0 από την έδρα της Λεβερκούζεν κι έκαναν άλμα πρόκρισης

CHAMPIONS LEAGUE-3ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΟΝΑΚΟ: 0-1
Γήπεδο: Μπάι Αρένα

Μεγάλο διπλό με 1-0 για τη Μονακό μέσα στην έδρα της Λεβερκούζεν και πλέον θέλει έστω ένα Χ με τη Ζενίτ για να πάρει την πρόκριση.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Σούμπασιτς είπε όχι σε σουτ του Καλχάνογλου, ενώ στο 11' και στο 15' οι Κάστρο και Βεντέλ αστόχησαν από καλές θέσεις. Στο 20ο λεπτό ο Σούμπασιτς απέκρουσε το νέο σουτ του Καλχάνογλου, ενώ στο 26' το βολέ του Μπέντερ, σταμάτησε στο δοκάρι της Μονακό.

Στο 66ο λεπτό ο Ντριτς κατέβασε όμορφα κι έκανε το γυριστό με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 72' σε ιδανική κόντρα ο Ντιράρ σέντραρε από δεξιά και ο Οκάμπος με προβολή έκανε το 1-0 για την Μονακό. Στο 76ο λεπτό ο Σούμπασιτς είπε όχι σε κεφαλιά του Ντριμτς.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Σπάχιτς, Βεντέλ, Τοπράκ, Ντονάτι, Μπέντερ (76' Ρόλφες), Καλχάνογλου, Κάστρο, Μπελαράμπι (77' Μπραντ), Σον (59' Ντρμιτς), Κίσλινγκ

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπσιτς, Αμπντενούρ, Καρβάλιο, Έλντερσον, Ράτζι, Ντιράρ (83' Φαμπίνιο), Μουτίνιο, Μπακαγιόκο, Τουλαλάν, Μπερμπάτοφ (90' Τραορέ), Φερνάντ-Καρασκό (70' Οκάμπος)

Στο Europa η Άντερλεχτ

Οι Βέλγοι κέρδισαν με 2-0 τη Γαλατασαράι κι εξασφάλισαν την 3η θέση του ομίλου

CHAMPIONS LEAGUE-4ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: 2-0
Γήπεδο: Κονστάντ Βάντεν Στοκ

Στο Europa League θα συνέχισε η Άντερλεχτ που κέρδισε με 1-0 τη Γαλατασαράι.

Στο 10ο λεπτό η Άντερλεχτ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μίτροβιτς, ενώ στο 30' ο Μουσλέρα είπε όχι σε σουτ του Τιέλεμανς. Τελικά στο 44ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Πράε έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Μπεμπά με νέα κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η Άντερλεχτ ήλεγξε τον ρυθμό του αγώνα στην επανάληψη και στο 83' η Γαλατά έχασε και τον Ινάν με κόκκινη. Και στο 86ο λεπτό, ο ΜΟυσλέρα απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Κλιέσταν και στην επαναφορά ο Μπεμπά με προβολή έκανε το 2-0.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Ντεσάχτ, Μπεμπά, Πράε (84' Κλιέσταν), Βάντεν Μπόρε, Ντεφούρ (46' Καβαγιά), Τιέλεμανς, Νάχαρ, Ατσεμπόνγκ, Κοντέ, Μίτροβιτς (89' Σιριάκ)

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Τέγιες, Σεντζού, Καγιά, Μέλο, Τσαμντάλ, Άλτιντοπ (90' Οζκάλ), Σνάιντερ, Μπρούμα (75' Μπουλούτ), Μπουράκ.

Τσέκαρε εισιτήριο η Άρσεναλ

Οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν με 2-0 την Ντόρτμουντ και καθάρισαν την πρόκριση

CHAMPIONS LEAGUE-4ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ:
Γήπεδο: Emirates

Σημαντική νίκη με 2-0 πέτυχε η Άρσεναλ κόντρα στην Ντόρτμουντ και κλείδωσε την πρόκριση.

Η Άρσεναλ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό οι Καθόρλα και Σανόγκο συνδυάστηκαν όμορφα και ο τελευταίος (ήταν καθαρά σε θέση οφσάιντ) πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Βαϊντενφέλερ για το 1-0. Στο 19ο λεπτό μετά από σέντρα του Πίστσεκ ο Ιμόμπιλε δεν βρήκε καλά την μπάλα μέσα από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 39' ο Μαρτίνες απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μχιταριάν.

Στο 54ο λεπτό ο Τσάμπερλεϊν σημάδεψε το δοκάρι της Ντόρτμουντ και στο 57' ο Αλέξις με όμορφο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 2-0.


ΑΡΣΕΝΑΛ: Μαρτίνες, Γκιμπς, Μερτεζάκερ, Μονρεάλ, Τσέιμπερς, Αρτέτα (67' Φλαμινί), Τσάμπερλεϊν (90' Κάμπελ), Ράμσεϊ, Καθόρλα, Σάντσες, Σανόγκο (79' Ποντόλσκι).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Σούμποτιτς, Πίστσεκ, Γκίντερ, Σμέλτζερ, Γκιντογκάν, Γκροσρόιτζ (78' Τζόγιτς), Ιμόμπιλε (61' Καγκάβα), Μχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ (61' Ράμος)

Keywords
Τυχαία Θέματα