Τον τρύπησε και τον λυπήθηκε

06:13 27/11/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 5η αγωνιστική

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 4-0
ΓΗΠΕΔΟ: Βιθέντε Καλδερόν

Ικανοποιημένος πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός από το τελικό 4-0 απέναντι στην Ατλέτικο. Η ομάδα του Μίτσελ παρουσίασε θλιβερή εικόνα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα με την ομάδα της Μαδρίτης και τα τέσσερα γκολ

ήταν λίγα για εικόνα τους ματς. Αστεία αμυντική λειτουργία από τους "ερυθρόλευκους" που δεν μπορούσαν να αλλάξουν πάνω από δύο πάσες. Μετά την ήττα αυτή και το διπλό της Γιουβέντους οι ελπίδες του Ολυμπιακού για πρόκριση στην επόμενη φάση εξανεμίστηκαν ενώ και η Μάλμε έρχεται στο Καραϊσκάκη για να διεκδικήσει την τρίτη θέση. Με την ήττα αυτή μπήκε και τέλος στο "Διαφημισμένο" αήττητο του Ρομπέρτο απέναντι στις πρώην ομάδες του.

Οι "ροχιμπλάνκος" απείλησαν μόλις στο 2ο λεπτό όταν Γκαρθία και Μάντζουκιτς ολιγώρησαν και δεν κατάφεραν να εκτελέσουν εξ επαφής. Στη συγκεκριμένη φάση ο Μποτιά φάνηκε να κάνει χέρι. Λίγο μετά ο Γκαρθια έπιασε την κεφαλιά με τον Ρομπέρτο να διώχνει. Η πίεση συνεχίστηκε με τον Μάντζουκιτς στο 5' να μην βρίσκει την μπάλα μετά την παράλληλη μπαλιά του Χουανφράν. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να αλλάξει μπαλιά και έτσι στο 9' ήρθε το γκολ για την Ατλέτικο. Ο Ρομπέρτο έδιωξε την μπάλα πάνω στον Χουανφράν και αυτός έδωσε στον Ραούλ Γκαρθία που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Στο 17' ο Κόκε έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Ο Ολυμπιακός στο 22' είχε την πρώτη του φάση με τον Αμπιντάλ να σουτάρει άουτ. Έξι λεπτά μετά ο Ανσάλντι έκανε το μακρινό σουτ με τον Ρομπέρτο να διώχνει δύσκολα. Ο Τιάγκο στο 30' από ιδανική θέση έστειλε την μπάλα στο δεύτερο διάζωμα του Καλδερόν. Λίγο μετά ο Ραούλ Γκαρθία με γυριστό δεν βρήκε στόχο ενώ στο 36' ο Αρντά έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση αλλά άργησε να εκτελέσει και σπατάλησε την ευκαιρία. Στο 38' όμως ο Μάντζουκιτς δεν θα μπορούσε να αστοχήσει όταν μετά από μπαλιά του Ανσάλντι και λάθος του Μποτία βρέθηκε προ κενής εστίας και έκανε το 2-0. Στο 44' ο Αρντά δεν εκτέλεσε γρήγορα και έτσι ο Ρομπέρτο πρόλαβε και τον έκλεισε.

Πρώτη μεγάλη φάση στην επανάληψη αυτή του 59' όταν ο Μποτία αλλοίωσε το πλασέ του Μάντζουκιτς με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Στο 62' όμως ο Κροάτης ξέφυγε από την άμυνα του Ολυμπιακού και με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 3-0. Το πάρτι συνεχίστηκε στο 65' με τον Μάντζουκιτς να σκοράρει και πάλι και να κάνει το 4-0. Η Ατλέτικο συνέχισε να χάνει ευκαιρία και στο 74' δεν κατάφερε να πετύχει πέμπτο γκολ όταν ο Γκρισμάν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 80' χάθηκε νέα ευκαιρία αυτή τη φορά με τον Χιμένες ενώ στο 88' η Ατλέτικο σκόραρε με τον Γκρισμάν με τον επόπτη να σηκώνει σημαιάκι και να ακυρώνει το γκολ (ο Χιμένες ήταν σε αντικανονική θέση και επηρέαζε την ορατότητα του Ρομπέρτο).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. (Ντ.Σιμεόνε): Μογιά, Γοδίν, Ανσάλντι, Χουανφράν, Χιμένες, Τιάγκο (46'Σουάρεθ), Κόκε, Ραούλ Γκαρθία, Αρντά (66'Χιμένες), Γκάμπι, Μάντζουκιτς (69'Γκρισμάν).
ΟΣΦΠ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Εντινγκά, Μανιάτης (46'Φουστέρ), Αφελάι (46'Κασάμι), Ντομίνγκες (72'Μπουχαλάκης), Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα