«Επιβεβαίωσε» την προσφυγή των… δημοτών(;) η ΑΕΚ

06:06 27/11/2014 - Πηγή: AEK365

Πλέον η κίνηση κατοίκων(;) κατά του γηπέδου της ΑΕΚ στο ΣτΕ δεν είναι ούτε φήμη, ούτε δημοσιογραφική πληροφορία τοπικών μέσων της Νέας Φιλαδέλφειας. Είναι γεγονός. Έπειτα από τη γνωστοποίηση της είδησης οι ιθύνοντες της Ένωσης και της «Δικέφαλος 1924» ξεκίνησαν τη διαδικασία να «ψάξουν» την συγκεκριμένη υπόθεση και χθες (Τετάρτη) προέκυψαν τα πρώτα δεδομένα. Με βασικότερο (φυσικά) την επιβεβαίωση ότι πράγματι έχει κατατεθεί στο Συμβούλιο

της Επικρατείας αίτηση ακύρωσης (λόγω αντισυνταγματικότητας) του άρθρου 42 του νόμου για το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας (4277). Η φημολογία που... διανθίζεται καθημερινά, θέλει η προσφυγή να έχει κατατεθεί από 19 πολίτες και αρκετοί από αυτούς φέρονται να μην είναι καν κάτοικοι Νέας Φιλαδέλφειας. Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ δεν έχει ενημέρωση επ' αυτού, όσο και επί του πλήρους περιεχομένου της προσφυγής.

Όσον αφορά τη φάση στην οποία βρισκόμαστε, το επόμενο διάστημα αναμένεται να αποφασιστεί αν η εν λόγω προσφυγή θα ανατεθεί σε κάποιο τμήμα του ΣτΕ (πιθανότατα στο Ε', που ασχολείται με περιβαλλοντικά θέματα) ή στην Ολομέλεια. Η ΑΕΚ δεν έχει πάρει μέχρι τώρα επίσημη θέση για το ζήτημα (κάτι λογικό, εφόσον δεν έχει καν στα χέρια της το πλήρες κείμενο της προσφυγής), ωστόσο αυτό που τονίζεται από τους ανθρώπους της ομάδας είναι ότι το άρθρο 42 του νόμου 4277 είναι απόλυτα συνταγματικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα