Εισαγγελέας για την επίθεση στον Σωτήρη Βετάκη

11:49 4/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ σε δημοσίευμα της αποκαλύπτει πως ο εισαγγελέας πρωτοδικών, Χάρης Λακαφώσης, ζήτησε να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την επίθεση που δέχτηκε ο αθλητικογράφος Σωτήρης Βετάκης μπροστά στα μάτια του 9χρονου γιου του.
Μάλιστα, ο Χάρης Λακαφώσης αναμένεται να διατάξει και αυτεπάγγελτη προκαταρκτική εξέταση έχοντας ο ίδιος την εποπτεία της έρευνας καθώς στόχος του είναι να εντοπιστούν

οι δράστες της επίθεσης στον Σωτήρη Βετάκη, να συλληφθούν και να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.
Ο εισαγγελικός λειτουργός είναι πολύ πιθανόν, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, να προχωρήσει άμεσα στην άσκηση ποινικής δίωξης εφόσον τα στοιχεία της δικογραφίας επαρκούν.
Το πρωί του περασμένου Σαββάτου ο δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ της εφημερίδας ΝΕΑ την ώρα που είχε σταματήσει με το αυτοκίνητό του σε φανάρι στην περιοχή της Γλυφάδας μαζί με το ανήλικο παιδί του, δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστους άνδρες που πλησίασαν το δημοσιογράφο και με το πρόσχημα ότι έψαχναν μία διεύθυνση μόλις άνοιξε το παράθυρο άρχισαν να τον γρονθοκοπούν,λέγοντάς του «για να μάθεις γι´ αυτά που γράφεις». Ο Σωτήρης Βετάκης έχει ήδη δώσει κατάθεση στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα