''Έχουμε δυνατότητες"

20:32 21/7/2013 - Πηγή: AEK365

Απόλυτα προσγειωμένος και προσηνής στο πιστεύω του, δουλειά για το σήμερα με όραμα το μέλλον, ο εθνικός μας προπονητής πόλο των Ανδρών Σάκης Κεχαγιάς, λίγες ώρες από την δύσκολη πρεμιέρα με το Μαυροβούνιονιο, αλλά και την δική του πρεμιέρα στον πάγκο, ως επικεφαλής προπονητής σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, δήλωσε:"Είμαστε μια νέα ομάδα, που χτίζεται τώρα, με καλά υλικά, με σπουδαίους παίκτες, που μπορούν να πετύχουν πολλά στο άμεσο μέλλον. Η ομάδα αυτή έχει τεράστιες δυνατότητες, έχει και τον κατάλληλο ηγέτη, όπως είναι ο έμπειρος

Χρήστος Αφρουδάκης, αλλά και παίκτες διψασμένους για διεθνείς διακρίσεις. Χωρίς βιασύνη και υπερβολή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό εδώ, αλλά πάντα με γνώμονα το μέλλον.

" Ναι γνωρίζω ότι ξεκινούμε από τα δύσκολα με το Μαυροβούνιο, που είναι από τα φαβορί για μετάλλιο, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, όπως δείξαμε στη μια από τις δυο συναντήσεις μας πρόσφατα. Όλα είναι ανοιχτά σε ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά κι εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε στα δύσκολα. Δε χρειάζεται να φορτώνουμε με άγχος τα νέα παιδιά, τα οποία θα κάνουν το καθήκον τους, θέλοντας να αποδείξουν πάνω από όλα, ότι το ελληνικό πόλο, έχει και παρόν και μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα