Αρβανίτης: Χτίζουμε ομάδα για την Ευρώπη

18:49 21/7/2013 - Πηγή: AEK365

Δηλώσεις στην «ΩΡΑ των σπορ» έκανε ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, ο οποίος τόνισε πως η Ένωση χτίζει μία ομάδα με στόχο να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη, ενώ αναφερόμενος στον Σάββα Καρυπίση, είπε πως θα δίνει βοήθειες και στην θέση του Αλέξη Αλβανού.

«Θεωρητικά έχουμε το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα. Είναι η καλύτερη ομάδα με τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες και δυο πολύ δυνατούς ξένους. Είμαστε σίγουρα

το φαβορί στην Ελλάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Από κει και πέρα θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη. Με αυτό το σκεπτικό χτίζεται η ομάδα για να μπορεί να ξεκινήσει μια πορεία στην Ευρώπη και από φέτος θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είναι μια σημαντική μεταγραφή που μας ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο. Κατ' αρχάς στο χάντμπολ έχεις την άνεση να κάνεις αλλαγές συνεχώς. Κανονικά σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και επιδιώκει μια πορεία στην Ευρώπη, πρέπει όλες οι θέσεις να είναι σαν κι αυτές. Μπακαούκας και Καρυπίδης, Καφφάτος και Τσιλιμπάρης. Ισάξιοι αθλητές για όλες τις θέσεις. Από κει και πέρα ο Καρυπίδης θα μας καλύψει και το κενό του Αλβανού, για να παίρνει κάποιες «ανάσες. Αυτή την στιγμή θεωρώ ότι είμαστε πλήρης, ενδεχομένως να χρειαζόμασταν κάποιον παίκτη πίσω από τον Γεωργιάδη αλλά θα το καλύψουμε εκ των έσω. Έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ. Στόχος είναι να δουλέψουμε σωστά και από κει και πέρα είναι δικό μου θέμα που θα χωρέσουν όλοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα