Ο Τίγρης συναντήθηκε με τους Πόντιους για την ΑΕΚ

18:19 21/7/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα acharnorama.gr ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τους Πόντιους της Λέσχης «Ο Καπετάν Ευκλείδης» προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για την ΑΕΚ και την επόμενη μέρα. Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα για το θέμα: Στόχος της επίσκεψης ήταν να σφυγμομετρήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης την γνώμη των Ποντίων απέναντι σε μία ομάδα που είναι το σύμβολο των προσφύγων.

Βλέπετε, ο Μελισσανίδης δίνει βαρύτητα ως Πόντιος στη γνώμη των συμπατριωτών του. Ο ισχυρός άνδρας της Aegean

μάλιστα είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στο Ποντιακό Ελληνισμό καθώς είναι γιος του Ζώρα Μελισσανίδη, του πάμφτωχου πρόσφυγα από τον μακρινό Καύκασο που με την εργατικότητα, τη δική του και των παιδιών του, απέκτησε αγαθά που μοίραζε απλόχερα σε πάσχοντες και ανήμπορους και ενίσχυε οικονομικά ποντιακούς συλλόγους, σωματεία και ιδρύματα, όπως η Παναγία Σουμελά. Του ανθρώπου που υπηρέτησε με πάθος τη γλώσσα, την μουσική και τις ποντιακές παραδόσεις. Είναι επομένως μεγάλη τιμή για έναν Ποντιακό Σύλλογο η αναγνώριση του έργου του, αλλά και η ταυτόχρονη επίσκεψή του από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Μωυσιάδης δήλωσε στο acharnoram.gr: «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος, αλλά και υπερήφανος που επισκέφτηκε τον «Καπετάν Ευκλείδη» ο κ. Μελισσανίδης. Η ΑΕΚ είναι μία σπουδαία ομάδα, είναι ΙΔΕΑ που δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ. Με την στήριξη του κ. Μελισσανίδη πιστεύω θα επανέλθει στην Α' Κατηγορία» τόνισε ο κ. Μωυσιάδης, ενώ για να προλάβει κακοπροαίρετα σχόλια διευκρίνισε πως «Η επίσκεψη του κ. Μελισσανίδη είχε να κάνει μόνο με την ΑΕΚ. Ο κ. Μελισσανίδης δεν έχει καμία σχέση με τον Αχαρναϊκό».

Keywords
Τυχαία Θέματα