Δυο πλάνα στο μυαλό του Αναστασίου

12:31 25/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Γιάννης Αναστασίου έχει δυο πλάνα με τα οποία σκοπεύει να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.
Το πρώτο, το 4-4-2, το είχε εφαρμόσει και στο παιχνίδι πρωταθλήματος

στην Λεωφόρο με τους Λαγό, Ζέκα, Αμπέντ και Ατζαγκούν σε σχήμα ρόμβου με τον τελευταίο να είναι πίσω από τον Μπεργκ.
Το δεύτερο πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Αναστασίου είναι αυτό με το οποίο ο Παναθηναϊκός κέρδισε 3-0 τον Ολυμπιακό και είναι το 4-4-1-1 με τέσσερις μέσους στην ευθεία.
Και στα δυο πλάνα, η βασική διαφορά είναι η χρησιμοποίηση του Μέντες στο αρχικό σχήμα του τελικού. Όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια, τον Νάνο δεξί μπακ, τους Κουτρουμπή και Σίλντενφελντ στόπερ και τον Τριανταφυλλόπουλο αριστερό μπακ.
Σίγουρη θέση στην μεσαία γραμμή έχουν οι Ζέκα, Αμπέντ και Πράνιτς ενώ αν ο Αναστασίου επιλέξει ρόμβο τότε ο Μέντες θα είναι το μοναδικό αμυντικό χαφ ενώ αν επιλέξει τετράδα στην ευθεία τότε ο Ολλανδός θα έχει δίπλα του τον Πράνιτς. Ο Μπεργκ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης με τους Καρέλη, Πέτριτς να διεκδικούν μια θέση ενώ ο Κλωναρίδης δύσκολα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα