Ο Σκολάρι μαρτύρησε 8 από τους παίκτες που θα πάνε Μουντιάλ

11:37 25/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ούτε η γυναίκα του δεν ξέρει την λίστα με τους 23 Βραζιλιάνους παίκτες που θα παίξουν στο Μουντιάλ όπως αποκάλυψε ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι αλλά ο ίδιος φρόντισε, άθελα του, να αποκαλύψει τους 8 από αυτούς απαντώντας σε ερώτηση-παγίδα δημοσιογράφων.
Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι αρχηγοί της εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός απάντησε: "Ήδη επιλέχθηκαν ο Νταβίντ Λουίζ (σ.σ. παύση)... λοιπόν θα πρέπει να είναι προσκεκλημένος, όχι; Πάμε λοιπόν: Μέχρι την τελική κλήση αρχηγοί μου θα είναι

οι Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Ζούλιο Σέζαρ και Φρεντ. Με αυτούς μίλησα πιο δυνατά κατά την διάρκεια των παιχνιδιών που δώσαμε".
Αργότερα ο Σκολάρι επιβεβαίωσε πως και οι Όσκαρ, Ραμίρεζ, Ουίλιαν και Παουλίνιο θα είναι στην αποστολή και σε επερώτηση που του έγινε απάντησε: "Μίλησα με πέντε παίκτες στο Λονδίνο και είχα μια αυτοπεποίθηση για αυτούς. Θα είναι στην ομάδα μου.
Δεν έχω καμία αμφιβολία αλλά θα περιμένω να τελειώσουν τα πρωταθλήματα. Ούτε η γυναίκα μου (σ.σ. ανέφερε όλο το τεχνικό επιτελείο αναλυτικά) δεν ξέρει την λίστα. Αλλά δεν θα έχει πολλά νέα πρόσωπα".
Τα Μέσα της Βραζιλίας έσπευσαν να υπενθυμίσουν πως το 2002 ο Σκολάρι είχε αποκαλύψει τους αρχηγούς της ομάδας στο Μουντιάλ της Ασίας όπως αποκάλυψε τώρα τους 8 από τους 23 παίκτες που θα είναι στην αποστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα