Γκιγκς: Είναι η πιο περήφανη στιγμή στην ζωή μου

12:24 25/4/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά την απόλυση του Ντέιβιντ Μόγες, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζήτησε από τον Ράιαν Γκιγκς να αναλάβει για τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με τον Ουαλό να αποκαλύπτει πως δεν δίστασε να απαντήσει θετικά και πρόσθεσε πως πρόκειται για την πιο περήφανη στιγμή της ζωής του.
Σε δηλώσεις του ο υπηρεσιακός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Όταν με κάλεσε η διοίκηση να αναλάβω την ομάδα για τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, δεν δίστασα να πω ναι. Είναι η πιο περήφανη στιγμή στη ζωή μου. Αυτή η ομάδα είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου από τότε που ήμουν

14".
Το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα γίνει κόντρα στη Νόριτς με τον Γκιγκς να δηλώνει: "Είμαι περήφανος, χαρούμενος, λίγο νευρικός, αλλά όπως ακριβώς λειτουργώ και σαν παίκτης, ανυπομονώ για το παιχνίδι του Σαββάτου. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την ώρα που θα βγούμε αύριο στον αγωνιστικό χώρο του Ολντ Τράφορντ. Είμαι βέβαιος πως η ατμόσφαιρα θα είναι καταπληκτική".
Για τις πρώτες οδηγίες του προς τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γκιγκς είπε: "Είπα στους παίκτες... Σας εμπιστεύομαι και ξέρω τι μπορείτε να πετύχετε. Βγείτε έξω και δείξτε το... Όλη η ομάδα έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την εβδομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα