«Δώρο» Ισπανίας στην Σκοτία

23:45 7/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2012 9ος ΟΜΙΛΟΣ-7η Αγωνιστική

ΤΣΕΧΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: «Τζενεραλί Αρίνα»

«Χείρα βοηθείας» στην Σκοτία προσέφερε η Ισπανία, καθώς νίκησε με 2-0 την Τσεχία στο «Τζενεραλί Στάντιον» για την 7η Αγωνιστική του 9ου ομίλου, φθάνοντας τους εικοσιένα βαθμούς

με επτά νίκες σε επτά αγώνες, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους δέκα βαθμούς. Η Ισπανία άνοιξε το σκορ στο 7' όταν ο Τσάβι και Μπούσκετς συνδυάστηκαν και ο πρώτος τροφοδότησε τον Χουάν Μάτα, ο οποίος με αριστερό πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1. Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Κόσμου «ζευγάρωσαν» τα τέρματα τους στο 23' όταν ο Νταβίντ Σίλβα πάσαρε στον Τσάβι Αλόνσο, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Τσεχ διαμορφώνοντας το τελικό 0-2. Η Τσεχία τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, αφού στο 67' ο Χούμπσμαν αποβλήθηκε για σκληρό φάουλ στον Τσάβι.

ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχ, Γκεμπρέ Σελασιέ, Χούμπνικ, Σίβοκ, Κάντλετς, Χούμπσμαν, Γίρανεκ, Ροσίτσκι, Κολάρ (77' Βάτσεκ), Πούντιλ, Μπάρος (63' Πέκχαρτ).

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος (46' Πουγιόλ), Αλμπιόλ, Πικέ, Αρμπελόα, Μπούσκετς, Τσάβι Αλόνσο (70' Χάβι Μαρτίνεθ), Τσάβι, Χουάν Μάτα, Νταβίντ Σίλβα, Τόρες (61' Βίγια).

Keywords
Τυχαία Θέματα