Διπλό ζωής για Απόλλωνα

19:16 30/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 32η αγωνιστική

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: 2-3

ΓΗΠΕΔΟ: Δ.Α.Κ. Κομοτηνής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ. Κουκουλάκης

Εξαιρετικό ματς στην Κομοτηνή με τον Απόλλωνα να επικρατεί με 3-2 του Πανθρακικού και να παραμένει στον παιχνίδι της παραμονής περιμένοντας το αποτέλεσμα στο αυριανό Ξάνθη-Πλατανιάς.

Χορταστικός το πρώτο μέρος με

τον Πανθρακικό να ανοίγει το σκορ στο 11' με σουτ του Τζάνη. Μόλις έξι λεπτά μετά ο Κόρμπος με κεφαλιά από κοντά ισοφάρισε για τον Απόλλωνα που στο 27' έκανε την ανατροπή με πολύ ωραία ενέργεια και τελείωμα του Πετρόπουλου. Η "ελαφρά ταξιαρχία" σκόραρε και στο 30' με τον Παπαζαχαρία όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Πετρόπουλου. Πέντε λεπτά μετά ο Πετρόπολους έκανε το πλασέ με τον Χρήστου να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Ο Απόλλωνας μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 54' απείλησε με τον Πετρόπουλο. Δύο λεπτά μετά ο Πασχαλάκης έδιωξε το σουτ του Κόρμπου Στο 60' όμως ο Τζανής επιχείρησε σέντρα, η μπάλα κόντραρε στον Κανακούδη και κατέληξε στα δίχτυα με τον Πανθρακικό να ισοφαρίζει από το πουθενά. Ο Απόλλωνας όμως στο 74' κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μακρυδημήτρη και ο Πετρόπουλος εκτελώντας σωστά έκανε το 2-3.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Πασχαλάκης, Μπεν Σαμπάτ, Παπαγεωργίου, Ίγκορ, Λαδάκης, Χρήστου (37'Μακρυδημήτρης), Έμποου, Ρομέου (46'Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Τζάνης, Μολίνα (74'Καθάριος).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Λόρι Σάντσες): Γκόμες, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Κανακούδης, Κόρμπος (71'Παντελιάδης), Πετρόπουλος, Μίνγκας (74'Ντάλμπεργκ), Φαρινόλα (81'Τσιλιγκίρης), Τσοκάνης, Λουσέρο, Παπαζαχαρίας

Keywords
Τυχαία Θέματα