Διπλό με Μπάστος η Κλουζ!

23:53 19/9/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 8ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΠΡΑΓΚΑ-ΚΛΟΥΖ 0-2
ΓΗΠΕΔΟ: ΑΧΑ Αρένα
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπάστος ο οποίος... χτύπησε δις η Κλουζ επικράτησε με 2-0 της Μπράγκα και μπήκε με το δεξί στους ομιλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ανοιχτό παιχνίδι

με αρκετές φάσεις και καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος. Οι Ρουμάνοι πάντως είχαν την... ουσία, δηλαδή το γκολ. Στο 19' η Κλουζ έκανε το 1-0 όταν ο Σούγκου τροφοδότησε όμορφα τον Μπαστός και εκείνος νίκησε με πλασέ σε τετ α τετ τον Αρτούρ. Στο 33' ήρθε και το 2-0 για την Κλουζ και πάλι με τον Μπάστος ο οποίος αυτή την φορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό δεξί σουτ. Στο δεύτερο μέρος η Μπράγκα πίεσε και έψαξε το γκολ που θα την έβαζε και πάλι στο ματς. Στο 60' είχε σπουδαία ευκαιρία με σουτ του Μίκαελ αλλά ο Φελγκέιρας του είπε όχι.
ΜΠΡΑΓΚΑ: Μπέτο, Νούνο Αντρέ, Ισμαϊλί, Βινίσιους, Σαλίνο (71' Σέζαρ), Κουστόδιο, Βιάνα (64' Λουίς), Μοσορό, Έντερ, Άλαν (45' Μπαρμπόσα), Μίκαελ.
ΚΛΟΥΖ: Φελγκέιρας, Πίντο, Σέπσι, Καντού, Ράντα, Καμόρα, Μουρεσάν, Μπάστος (79' Πέδρο), Λουίς Αλμπέρτο (65' Γκοντεμέτσε), Καπετάνος, Σουγκού (45' Αγκουιρεγκαράι).

Keywords
Τυχαία Θέματα