Με συνοπτικές διαδικασίες η Σαχτάρ

23:43 19/9/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 5ος ΟΜΙΛΟΣ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ- ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ: 2-0
Γήπεδο: Ντονμπάς Αρίνα
Με πρωταγωνιστή τον Μκιταριάν που πέτυχε και τα δύο γκολ η Σαχτάρ νίκησε με 2-0 τη Νόρτζελαντ που δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα.
Η Σαχτάρ απείλησε πρώτη στο 8ο λεπτό με το σουτ του Λουίς Αντριάνο που έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 21' ο Βίλιαν ταλαιπώρησε τον αντίπαλό του, έκανε και το σουτ,

αλλά η μπάλα κάπου κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.
Η Νόρτζελαντ πάγωσε τον ρυθμό και στο 28ο λεπτό παραλίγο να κάνει τη ζημιά, μιας και ο Στόκχολμ έπιασε πολύ δυνατό σουτ, αναγκάζοντας τον Πιατόφ σε δύσκολη επέμβαση, ενώ στο 40' ήταν η σειρά του Χάνσεν να πει όχι σε σουτ του Ρατ.
Η Σαχτάρ είχε ανεβάσει στροφές κι έφτασε στο γκολ στο 43ο λεπτό.
Ο Λουίς Αντριάνο έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Μκιταριάν με προβολή έκανε το 1-0.
Η Σαχτάρ έχασε τεράστια ευκαιρία στο 51ο λεπτό, καθώς αρχικά ο Χάνσεν απέκρουσε ασταθώς το βολέ του Σρνα και στη συνέχεια είπε ξανά όχι σε κοντινή πλασέ του Χούμπτσμαν.
Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Πιατόφ να πει όχι σε σουτ του Ρούνιε, ενώ στο 58ο λεπτό ο Χάνσεν πραγματοποίησε ακόμη μια μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μκιταριάν. Στο 73ο λεπτό ο Χάνσεν κατέβασε και πάλι τα ρολά σε σουτ του Βίλιανς, αλλά η Σαχτάρ συνέχισε να πιέζει και καθάρισε το ματς στο 76ο λεπτό.
Μετά από κόντρα της Σαχτάρ, ο Μκιταριάν βρέθηκε απέναντι στον Χάνσεν και τον εκτέλεσε για το 2-0.
ΣΑΧΤΑΡ: Πιατόφ, Ρατ, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Χούμπτσμαν, Σρνα, Ιλσίνιο (70' Τεσέιρα), Φερναντίνιο, Βίλιαν (80' Κόστα), Αντριάνο (75' Ντέβιτς), Μκιταριάν.
ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ: Χάνσεν, Μτιλίγκα, Οκόρε, Ρούνιε, Πάρκχουρστ, Στοκχόλμ, Αντού, Κρίστενσεν (62' Κρίστιανσεν), Λόρεντζεν (72' Νόρντσραντ), Μπέκμαν, Τζον (81' Λάουντρουπ).

Keywords
Τυχαία Θέματα