Σούπα Γλασκόβης...

23:43 19/9/2012 - Πηγή: AEK365

Champions League 7ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική

ΣΕΛΤΙΚ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Σέλτικ Παρκ

Απογοητευτικό ματς στη Σκοτία όπου Σέλτικ και Μπενφίκα δεν ξεκόλλησαν από το 0-0. Πολύ κακό το πρώτο μέρος με τη Μπενφίκα να ανεβάζει την απόδοση της μετά το 25' και να απειλεί στο 32' όταν ο Αϊμάρ βρήκε ωραία τον Ροντρίγκο που πιεζόμενος σούταρε πάνω στον Φόρστερ. Ο παίκτης των Πορτογάλων διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι

αλλά ο διαιτητής θεώρησε πως το μαρκάρισμα ήταν στα όρια του νόμιμου. Η Σέλτικ μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και προσπάθησε να πιέσει χωρίς όμως επιτυχία. Η πρώτη φάση λοιπόν ανήκε στην Μπενφίκα όταν στο 62' ο Γκαράι έπιασε την κεφαλιά και ο Φόρστερ απέκρουσε. Ο Σέζαρ στο 74' έκανε ένα φιλόδοξο σουτ από 25 μέτρα με την μπάλα να περνά άουτ. Λίγο πριν συμπληρωθούν τα 90' λίγο έλειψε η Μπενφίκα να "κλέψει" το ματς αλλά η κεφαλιά του Καρντόσο δεν βρήκε στόχο.

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Μάθιους, Ιθαγκουίρε (66'Χούπερ), Μάλγκριου, Γουίλσον, Λούστιγκ (62'Ρόγκνε), Κόμονς, Μπράουν, Γουανιάμα, Φόρεστ, Μικού.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Αλμέιδα, Γκαράι, Ζαρντέλ, Γκαϊτάν (82'Νολίτο), Μάτιτς, Αϊμάρ (63'Καρντόσο), Πέρες, Σάλβιο, Ροντρίγο (70'Μπρούνο Σέζαρ), Μελγκαρέχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα