Δημιούργησε εικονική γυναίκα και κατήγγειλε την απαγωγή της!

23:53 28/8/2013 - Πηγή: AEK365

Περίεργη αίσθηση του χιούμορ είχε ο 18χρονος Αντρέι Μικαλίβσκι από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, ο οποίος είχε δημιουργήσει εικονικά μια γυναίκα και στη συνέχεια δήλωσε ότι είχε απαχθεί σηκώνοντας στο πόδι τις αρχές έως και τη Βουλγαρία!

Ο Μικαλίβσκι δημιούργησε μια εικονική γυναίκα με το όνομα Κέιτ Μπριάνα Φούλτον και προχώρησε στη σύναψη διαδικτυακού δεσμού μεταξύ της Κέιτ και ενός από τους συμμαθητές του στο λύκειο.

Τον Ιούλιο, ήρθε σε επαφή με την Αμερικανική Πρεσβεία στην Ανατολική Ευρώπη, δηλώνοντας πως

η Κέιτ είχε απαχθεί στη Βουλγαρία και πως οι απαγωγείς ζητούσαν λύτρα 50.000 δολάρια. Ο συμμαθητής του, που δε γνώριζε τίποτα, είχε δύο tweets από το λογαριασμό της Κέιτ στο Twitter, μεταξύ των οποίων το ένα έλεγε: «Βοηθήστε με».

Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνα σε ξενοδοχεία και ξενώνες σε μια βουλγαρική πόλη, από τις τοπικές αρχές. Δεν υπήρχε όμως καμία κοπέλα με το όνομα Κέιτ που να έχει απαχθεί.

Οι αρχές ξεκίνησαν διαδικτυακές έρευνες όμως εντόπισαν την Κέιτ στον... υπολογιστή του Μικαλίβσκι!

Ο 18χρονος συνελήφθη χθες Τρίτη και παραδέχτηκε το «αστείο». Τώρα κατηγορείται για ψευδείς δηλώσεις σε αστυνομικό των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ. Την Τρίτη οδηγήθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Νιούαρκ και του ορίστηκε εγγύηση 5.000 δολαρίων με την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιεί το internet μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και πως θα συνεχίσει το σχολείο του.

Ο δικηγόρος του Μικαλίβσκι αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα