Ούτε τώρα η ΑΕΚ

16:37 31/3/2012 - Πηγή: AEK365

Επιστροφή στις... ήττες για την ομάδα Νέων της ΑΕΚ, η οποία στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Κέρκυρα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει με 3-2. Μπορεί το σκορ να δείχνει πιο δύσκολη επικράτηση των γηπεδούχων, ωστόσο αυτό είναι περισσότερο αποτέλεσμα των δύο «προσώπων» που παρουσίασε η Ένωση στο συγκεκριμένο

παιχνίδι. Η Κέρκυρα ξεκίνησε δυνατά το ματς και προηγήθηκε στο 17' . Έξι λεπτά αργότερα ήρθε και δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους και με αυτό το 2-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Παρότι η ΑΕΚ ήθελε να μπει πιο δυνατά και να πετύχει ένα γκολ που θα τη βάλει και πάλι μέσα στο παιχνίδι, τελικά αυτό ήρθε για την Κέρκυρα με το... καλημέρα. Στο 47' έγινε το 3-0 και κάπου εκεί άρχισε να... ξυπνάνε οι παίκτες του Ντανιέλ Μπατίστα. Η πίεση αυξήθηκε στα αντίπαλα καρέ και το 3-1 έγινε στο 67' με τον Αργυρίου. Ωστόσο, χρειάστηκε πολλή δουλειά για να έρθει η ολική ανατροπή ή έστω η ισοπαλία, κάτι που τελικά δεν κατέστη εφικτό. Το μοναδικό που πέτυχε η ΑΕΚ ήταν να μειώσει και άλλο στο 89' με γκολ του Κέζου. Έτσι λοιπόν η Ένωση γνώρισε μία ακόμα ήττα από μία ομάδα που βρίσκεται στην 3η θέση από το τέλος, κάτι που μόνο προβληματισμό θα πρέπει να φέρνει σε όλους.

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Γ. Χονδρογιάννης): Ευθυμίου, Κωστελέτος, Αρμένης, Κρητικός, Κούδας, Μπαμιόγλου, Χανδρινός, Γαρδικιώτης, Γεωργακόπουλος (c), Σγούρος, Πατινιώτης.
Στον πάγκο οι: Γιαννούλας (τ), Γρηγοράκος, Μεντής, Σέρβος, Χονδρογιάννης, Κοντογιώργης, Μαβίλης.

ΑΕΚ (Ντ. Μπατίστα): Μυλωνόπουλος, Αργυρίου, Ερέκι(58' Ντούμπερετ), Ναυπλιώτης, Γαρουφαλιάς (c), Τσεβάς, Δημγκιόκας(61' Κέζος), Αρέστη, Κάλας, Γρόντης, Παπαδημητρίου.
Στον πάγκο οι: Παπαδόπουλος (τ), Ντουμπέρεκ, Μίκος, Κέζος, Λαζαρίδης, Κοντίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα