Δεν κρύβεται ο Ρότζερ Φέντερερ

13:07 21/7/2013 - Πηγή: AEK365

Την ανωτερότητα του Φεντερίκο Ντελμπόνις παραδέχτηκε ο Ρότζερ Φέντερερ μετά την ήττα του. Ο Ελβετός τενίστας υπογράμμισε πως ο αντίπαλό τους ήταν καλύτερος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και άξια πήρε τη νίκη. Για την απόδοσή του, υπογράμμισε πως η αλλαγή στις καιρικές συνθήκες τον επηρέασε.

Αρχικά, ο Φέντερερ τόνισε: «Έπαιξε λίγο καλύτερα από εμένα. Και τα δύο σετ θα μπορούσε να τα πάρει οποιοσδήποτε. Είναι κρίμα που δεν κέρδισα ένα από τα δύο, γιατί άρχισα να νιώθω καλύτερα προς το τέλος του ματς. Δυστυχώς,

όμως, δεν μπόρεσα να τον πιέσω περισσότερο και να δημιουργήσω περισσότερες ευκαιρίες. Οι συνθήκες ήταν πολύ διαφορετικές, σε σχέση με το ματς κόντρα στον Μάγερ. Ήταν μια γρήγορη αλλαγή, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία».

Στη συνέχεια, ο Ελβετός τενίστας συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα ρακέτας. Έκανα ό,τι μπορούσα στο τουρνουά. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, όμως είμαι χαρούμενος γιατί πάλεψα τα ματς. Ήλπιζα ότι μετά από μία δύσκολη νίκη θα μπορούσα να τα καταφέρω και να δώσω την ευκαιρία στον εαυτό μου να διεκδικήσει έναν τίτλο. Είναι απογοητευτικό, αλλά συμβαίνει. Πέρασα πολύ όμορφα εδώ. Δυστυχώς δεν έφτασα στον τελικό, ωστόσο είχα τέσσερα καλά ματς και αυτό χρειαζόμουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα