Σπανός: Εχέγγυο για την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης

11:53 21/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ως εχέγγυο για την επιστροφή της ΑΕΚ στα σαλόνια και έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο χαρακτήρισε την έλευση Μελισσανίδη ο Γιώργος Σπανός. Ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου μίλησε στο NOVAΣΠΟΡ FM τόσο για την ΑΕΚ όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά την ομάδα.
Αναλυτικά:

«Τελείωσε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στο Πήλιο που κράτησε δύο εβδομάδες και η ομάδα δούλεψε σε φυσική κατάσταση. Ξεκινά το δεύτερο

στην Αγγλία όπου ο τεχνικός θα περάσει την τακτική που θα ακολουθήσουμε σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Εκεί θα δώσουμε και τέσσερα φιλικά για να μονταριστεί η ομάδα».

Για τις κληρώσεις των ελληνικών συλλόγων στην Ευρώπη:
«Είναι δύσκολα τα πράγματα. Η Ξάνθη με τη Λίνφιλντ είχε άσχημο αποτέλεσμα και θα χρειαστεί προσπάθεια για να πάρει την πρόκριση, αλλά είναι ανοιχτή η ρεβάνς. Είδα το ματς και η SKODA στάθηκε καλά. Άλλωστε και πέρυσι ήταν πολύ δυνατή εκτός έδρας και μπορεί να τα καταφέρει.

Ο Αστέρας έπεσε πάνω σε μια μεγάλη ομάδα της Αυστρίας, αλλά έχει ανέβει επίπεδο και ο σύλλογος της Τρίπολης τα τελευταία χρόνια και είμαι σίγουρος πως θα είναι δύο ανοιχτά παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ έχει απέναντί του μια ομάδα που εξελίσσεται και είναι από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας της. Όλοι οι ελληνικοί σύλλογοι θα παλέψουμε για την πρόκριση. Ο στόχος ο δικός μας είναι να μπούμε στους ομίλους. Περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και για το πρεστίζ και για τα έσοδα».

Για την συμφωνία με τη NOVA για τα τηλεοπτικά:
«Η NOVA αποτελεί μια σταθερά εδώ και χρόνια. Είναι βασικός πυλώνας χρηματοδότησης του ελληνικού ποδόσφαιρου και μας στηρίζει. Ήρθε μια πρόταση που μας έδινε σχεδόν τα ίδια χρήματα για τα επόμενα δύο χρόνια, παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Πλην του Παναθηναϊκού, οι υπόλοιποι σύλλογοι αποφασίσαμε να συμφωνήσουμε στην επέκταση του συμβολαίου για να ξέρουμε τι έσοδα θα έχουμε και να κάνουμε τον προγραμματισμό μας».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος:
«Είναι γνωστά τα προβλήματα ιδίως στις μεγάλες ομάδες. Μεγάλο πλήγμα αποτελεί ο υποβιβασμός της ΑΕΚ, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα συλλόγων όπως αυτά του Παναθηναϊκού ή του Άρη που πρώτα κοιτάζουν να εξυγιανθούν οικονομικά και στην συνέχεια να φτιάξουν ανταγωνιστικό ρόστερ. Αυτό έρχεται αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα. Αν εξαιρέσουμε τον πρωταθλητή, το πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστικό, ίσως δεν ήταν αρκετά ποιοτικό. Και ο ΠΑΟΚ φέτος μπορεί να φτιάξει ομάδα πρωταθλητισμού. Πιστεύω πως θα έχουμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα και φέτος».¨

Για την ΑΕΚ:
«Κανείς δεν πιστεύει πως η ΑΕΚ έπεσε στο τελευταίο περσινό ματς με τον Ατρόμητο. Αυτό έγινε μόνο μαθηματικά. Η έλευση Μελισσανίδη είναι εχέγγυο πως η ομάδα θα επανέλθει στη Σούπερ Λίγκα και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο όπως την είχαμε συνηθίσει τις περασμένες δεκαετίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα