Χάβος: Κομβική και οριακή νίκη

09:49 8/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Παναιτωλικός κέρδισε 2-1 τον Πανιώνιο, παρά τα δυο χαμένα πέναλτι, με τον Μάκη Χάβο να υποστηρίζει πως η νίκη της ομάδας του Αγρινίου ήταν κομβική και οριακή.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, τόνισε: "Η νίκη ήταν κομβική και οριακή. Έχει μεγαλύτερη αξία αυτή η νίκη μια και είχαμε μια μέρα λιγότερη ξεκούρασης από τον αντίπαλο. Αντιμετωπίσαμε τον Πανιώνιο μετά τον Παναθηναϊκό, που είναι δύσκολος αντίπαλος. Η ομάδα είχε ρυθμό στο παιχνίδι και δημιούργησε φάσεις, αλλά κάτι τέτοιο έκανε

και ο Πανιώνιος. Ενώ μπορούσαμε και επιτιθόμασταν καλά, δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο επιθετικό transition, δηλαδή εκεί που χανόταν η μπάλα να πιέσουμε για να την ξαναπάρουμε. Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι οι παίκτες πίσω από την μπάλα ήταν μακριά από τον αντίπαλο με αποτέλεσμα, ο Πανιώνιος να προσπαθεί να μας δημιουργήσει προβλήματα και λίγο έλειψε να προηγηθεί. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος".
Ο Χάβος αφού ευχαρίστησε τους φίλους του Παναιτωλικού για τη στήριξη τους, στη συνέχεια μίλησε για τα δυο χαμένα πέναλτι της ομάδας του: "Μετά από κάθε προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί χτυπούν πέναλτι. Είναι και θέμα ψυχολογίας η ευστοχία".

Keywords
Τυχαία Θέματα