Μπεργκ: Δεν μπορούμε να κάτσουμε να κλάψουμε

09:01 8/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης με τον Μάρκους Μπεργκ να παραδέχεται πως χάθηκε μια ευκαιρία να πλησιάσει η ομάδα στη κορυφή αλλά σημείωσε πως δεν είναι λόγος για να κλάψουν.
Σε δηλώσεις του ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού τόνισε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα και εμένα. Νοιώθαμε κουρασμένοι, δεν παίξαμε καλά.
Χάσαμε την ευκαιρία. Αλλά υπάρχουν

ακόμα είκοσι παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάτσουμε να κλάψουμε. Ήταν ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Παίξαμε άσχημα αλλά πήραμε ένα βαθμό και αυτό είναι θετικό παρότι σαφώς θα θέλαμε να παίξουμε καλύτερα. Είναι λυπηρό αλλά έτσι είναι τα πράγματα".
Για το τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά, ο Μπεργκ δήλωσε: "Είναι πολλά. Δεν ήμασταν στο 100% από φυσική κατάσταση. Επίσης ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός κάτι που φυσικά επηρέασε και τις δυο ομάδες. Έπαιξαν με πέντε αμυντικούς, δεν βρήκαμε χώρους. Πετύχαμε από ένα γκολ και έτσι είναι το ποδόσφαιρο".
Σε ερώτηση αν ο Αστέρας Τρίπολης είναι η πιο δύσκολη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός, ο Μπεργκ απάντησε λέγοντας πως "μπορούν να παίξουν καλά. Αλλά εμείς που παίξαμε άσχημα πήραμε ένα βαθμό. Οπότε αν είναι καλοί, πρέπει να γίνουν καλύτεροι".
Τέλος, ο Μπεργκ μίλησε για το αν είναι ευκαιρία του Παναθηναϊκού να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: "Φυσικά και είναι μεγάλη ευκαιρία. Είναι πολύ πιο ανοικτό το πρωτάθλημα συγκριτικά με πέρυσι. Υπάρχει ακόμα δρόμος και εμείς πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να παίρνουμε τις νίκες και έχουμε ακόμα δρόμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα