Η ανελέητη και επτάστερη ΑΕΚ

08:10 8/12/2014 - Πηγή: AEK365

Πρώτο θέμα στις περισσότερες αθλητικές εφημερίδες η ΑΕΚ και η μεγάλη της νίκη με 7-0. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Ανελέητη" έχει κεντρικό τίτλο η "Ωρα" και τονίζει: "Η ΑΕΚ είχε όρεξη να ξεσηκώσει τους οπαδούς της και ισοπέδωσε την άτυχη Επισκοπή. Τρομερή μπάλα σε όλο το παιχνίδι. Δεν έριξε καθόλου το ρυθμό της. Μπορούσε άλλα τόσα γκολ". Σε άλλο σημείο αναφέρει:

"Ψεύτες και κλέφτες γυρνάει ο τροχός... το σύνθημα που δόνησε το ΟΑΚΑ". Η εφημερίδα αναρωτιέται επίσης και για το τι κάνουν οι αθλητικοί εισαγγελείς Πετρόπουλος και Καρράς. "Ο Ανδρέας Φάκος είχε ζητήσει και είχε πάρει αμέσως το πόρισμα Παπανδρέου το 2011. Τον Μελισσανίδη ήξεραν να καλέσουν αμέσως για μια δήλωση. Τι σόι ποδοσφαιρική δικαιοσύνη είναι αυτή;".

SPORTDAY

"Η τελευταία σεζόν πριν τη μεγάλη επιστροφή εξελίσσεται σε μεγάλο γλέντι" γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Θεαματικό ποδόσφαιρο, γρήγοροι συνδυασμοί, υπέροχα γκολ, πάρτι από 15.000 οπαδούς στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ σκορπίζει τρομοκρατία στους αντιπάλους και φτιάχνει τον κόσμο της". "Χατ-τρικ με όλους τους τρόπους από τον δαιμονισμένο Μάνταλο. Με δύο γκολ από τα... πιτς γύρισε ο Μπρέσεβιτς. Τούρμπο ο Πλατέλλας, ζογκλέρ ο Μπαρμποσα" προσθέτει η εφημερίδα.

GOAL NEWS

"Επτάστερη" έχει τίτλο το Goal που μιλάει για πάρτι στο γήπεδο αλλά και πάρτι στην εξέδρα. "Χατ-τρικ ο μαέστρος Μάνταλος, δύο γκολ ο Μπρέσεβιτς και από ένα οι Μπαρμπόσα και Πλατέλλας". Η εφημερίδα κάνει επίσης αναφορά στις καταγγελίες του κ.Ζαμπετάκη για καταστροφές έξω από το σπίτι του.

LIVE SPORT

"Επτάστερη" και εδώ ο τίτλος. "Υπερθέαμα και γκολ με τη... σέσουλα από την ΑΕΚΑΡΑ που έχει ήδη έρθει και δεν τη χορταίνει ο κόσμος της" γράφει η εφημερίδα που μιλάει για σόου Μάνταλου και στέκεται στην παρουσία των οπαδών της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Επίσης γίνεται ιδιαίτερη αναφορά ότι Μελισσανίδης και Βαρδινογιάννης είδαν μαζί το παιχνίδι. Αναφορά και εδώ στις καταγγελίες του κ.Ζαμπετάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα