Χάμσικ: Δεν προφέρω την λέξη Σκουντέτο

15:04 29/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στο -2 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους έμεινε η Νάπολι μετά το 1-0 κόντρα στην Κάλιαρι με τον Μάρεκ Χάμσικ όμως να μην θέλει να λέει την λέξη "σκουντέτο" μέχρι αυτό να γίνει πραγματικότητα και η ομάδα στεφθεί πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νάπολης ο σκόρερ στο 1-0 επί της Κάλιαρι όταν ρωτήθηκε για πιθανή κατάκτηση του τίτλου απάντησε: "Είμαι προληπτικός και αυτή την λέξη δεν πρόκειται να την προφέρω παρά μόνο όταν θα έχει γίνει πραγματικότητα. Ως τότε θα λέω... αυτό εκεί".
Όσο για το αν σκέφτεται την συγκεκριμένη λέξη ο Χάμσικ

απάντησε: "Ασφαλώς και την σκέφτομαι. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και αν όλα πάνε όπως τα υπολογίζω, τότε θα είμαστε κοντά στην κορυφή. Βέβαια, δεν είμαστε μόνο εμείς και η Γιουβέντους. Υπάρχει η Ίντερ, η Φιορεντίνα, οι ομάδες της Ρώμης. Θα γίνει μεγάλη μάχη ως το τέλος. Θεωρώ πως η πρόκριση μας στο Europa League μια αγωνιστική πριν το τέλος είναι σημαντική, γιατί μας δίνει την δυνατότητα να προσηλωθούμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να πάρουμε τέσσερις νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα, αν το καταφέρουμε αυτό θα είμαστε σε πολύ καλή θέση".

Keywords
Τυχαία Θέματα