Ξανά για την παράγκα ο Μαυροκουκουλάκης

14:34 29/11/2012 - Πηγή: AEK365

Χθες ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης με δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 είχε υποστηρίξει πως για τον ίδιο δεν υπήρξε ποτέ καμία παράγκα και σήμερα επανήλθε λέγοντας πως δεν ασχολείται με παράγκες γιατί έχει επίπεδο.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "sportdog.gr" ο πρώην παράγοντας του Παναθηναϊκού τόνισε: "Το επίπεδο μου δεν είναι να ασχοληθώ και να μιλήσω για τη λέξη παράγκα, ούτε να τη σχολιάσω. Έχω άλλο διοικητικό προφίλ που δεν περιέχει την ενασχόληση εμού, των συναδέλφων που

διοικούν ή των αθλητών με σχόλια για διαιτητές, παράγκες κ.λπ. Το προφίλ που εννοώ είναι άλλου είδους και αν διαβάσει κάποιος σήμερα τη στήλη The KARPET Show της εφημερίδας Sportday, καταλαβαίνει σε τι αναφέρομαι...".
Για το γεγονός πως Μέσα προσκείμενα στον Ολυμπιακό αναπαρήγαγαν την δήλωση του, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης δήλωσε: " Η υποθετική...παρερμηνεία δηλώσεων είναι συνηθισμένο φαινόμενο μεταξύ των αιωνίων".
Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης όταν ρωτήθηκε χθες για το αν υπήρχε παράγκα που βοηθούσε τον Ολυμπιακό να παίρνει τα πρωταθλήματα απάντησε μιλώντας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6: "Εγώ δεν δέχομαι καμία παράγκα! Δεν με ενδιαφέρει αν υπήρξε. Δεν απαντάω. Εγώ τα του οίκου μου κρίνω. Δεν θέλω να σας απαντήσω κύριε Τάσο. Δηλαδή, στον Πανούτσο περνάει η ραδιοφωνική μαγκιά; Επειδή ο Πανουτσος ξέρει την δουλειά του, ξέρει το αντικείμενο του και μπορεί να απαντήσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα