Κατέδωσε αλλοδαπή χειρουργημένη επειδή δεν είχε χαρτιά!

14:13 29/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο διοικητής του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι» της Κηφισιάς κατήγγειλε στην ασφάλεια μια αλλοδαπή γυναίκα, η οποία μόλις είχε χειρουργηθεί στο νοσοκομείο, καθώς δεν διέθετε τα απαραίτητα χαρτια παραμονής!

Οι γιατροί του νοσοκομείου καταγγέλουν το περιστατικό για το οποίο ενημερώθηκε και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος , ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του και πιθανότατα να υπάρξουν και εξελίξεις εντός της ημέρας.

Ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας αναφέρει: «Αλλοδαπή

ανασφάλιστη ασθενής νοσηλευόμενη στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Αγ. Ανάργυροι» προκειμένου να υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση. Η επέμβαση όντως πραγματοποιήθηκε και μάλιστα οι συγγενείς κατέβαλαν εξ ιδίων τα νοσήλια». Να σημειωθεί μάλιστα ότι τα νοσήλια που κατέβαλε η οικογένεια ανέρχονται στις 10.000 ευρώ!

«Συνέβη όμως το εξής εξωφρενικό: ο Διοικητής του Νοσοκομείου «Αγ. Ανάργυροι» κ. Μπαρτζώκας κατέδωσε στην Κρατική Ασφάλεια την ασθενή διότι δεν είχε νομιμοποιητικά έγγραφα με αποτέλεσμα η ασθενής -παρότι κατάκοιτη- να νοσηλεύεται φρουρούμενη», συνεχίζει ο κ. Μπαρτζώκας!

Η Ομοσπονδία των νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) καταγγέλλει ως δείγμα «ακραίας απανθρωπιάς και βαρβαρότητας την ενέργεια του κ. Μπαρτζώκα» και ξεκαθαρίζει ότι: «οι νοσοκομειακοί γιατροί δεν πρόκειται να υπακούσουν στην αλήστου μνήμης εγκύκλιο του Α. Παπαδόπουλου και στην ανάλογη εγκύκλιο του Α. Λοβέρδου που τους καλούν να μετατραπούν σε καταδότες και ανθρωποφύλακες. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ιατρική φροντίδα σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη, υπακούοντας στον όρκο του Ιπποκράτη και στην ιατρική δεοντολογία», τονίζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα