Στοίχημα | Με τους Έλληνες και τον Σκαριόλο

Σημαντικό πάιχνίδι για τον όμιλο του Ολυμπιακού στη Βιτόρια ανάμεσα στην Κάχα Λαμποράλ και την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο. Από θα έρθει και η σημερινή μας επιλογή για ποντάρισμα.

Οι φιλοξενούμενοι μετά τις ήττες από Ολυμπιακό και Ζαλγκίρις άλλαξαν εικόνα και με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα ανέβηκαν τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Το βασικό είναι ότι άφησαν πίσω τους όσα είχαν γραφτεί για την σχέση του Σκαριόλο

με τους παίκτες και μέσα από καλή άμυνα έχουν έρθει και οι νίκες. Μάλιστα πλέον δεν υπάρχουν απουσίες και θεωρούμε ότι οι Ιταλοί μπορούν να πάρουν το ματς στη Βιτόρια.

Η Κάχα Λαμποράλ έδειξε σημάδια ζωής με την Ουνικάχα, ωστόσο ήταν τραγική με την Ζαλγκίρις και ουσιαστικά δεν έχει ελπίδες για πρόκριση. Αντίθετα στην Αρμάνι μιλάνε για νίκη πάση θυσία και τους περιμένουμε με το... μαχαίρι στα δόντια.

Ποιοτικά είναι ανώτεροι καθώς διαθέτουν παίκτες να κάνουν τη διαφορά όπως ο Κιθ Λάνγκφορντ και από την στιγμή που το κίνητρο είναι καθαρά με το μέρος τους, δεν βρίσκουμε λόγο να μην ποντάρουμε στο 2.65 της απλής νίκης για την καλύτερη ομάδα αλλά και στο διπλό με χάντικαπ.

Κάχα – Μιλάνο (+4.5) 2 (1.87)

Διαβάστε περισσότερες εκτιμήσεις στο betplayer.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα