Μπουφόν: Δαν μας φοβίζει η Ρόμα

18:23 27/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η σαββατιάτικη (25/1) ισοπαλία της Γιουβέντους με τη Λάτσιο σε συνδυασμό με την κυριακάτικη (26/1) νίκη της Ρόμα, μείωσαν στους έξι βαθμούς τη διαφορά των «τζιαλορόσι» από την κορυφή, αναπτερώνοντας τις ελπίδες τους για τον τίτλο, ωστόσο ο 35χρονος τερματοφύλακας- ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τους «λατσιάλι»- δήλωσε ότι δεν αλλάζει τίποτα για εκείνον και την ομάδα του.
«Η κατάσταση με φοβίζει στον ίδιο βαθμό που με φόβιζε και πριν, απλώς τώρα έχουμε πλεονέκτημα δύο βαθμών λιγότερων. Γνωρίζαμε ήδη ότι η Ρόμα είναι δυνατή ομάδα».
Η ισοπαλία με

τη Λάτσιο ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που η Γιουβέντους δεν πήραν το τρίποντο, μετά και την ήττα από τη Ρόμα που σήμανε τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του κυπέλλου, ωστόσο ο Μπουφόν αρνήθηκε ότι αυτό είναι...σημάδι αγωνιστικής κοιλιάς της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε με θετικά σχόλια και στους Ιταλούς διαιτητές.
«Προσωπικά θεωρώ ότι οι διαιτητές τα πάνε πολύ καλά. Επίσης έχουμε διάλογο εντός του γηπέδου και αυτό είναι κάτι που βοηθάει. Όσον αφορά τις αποβολές, οι κανονισμοί είναι σκληροί, όμως οι διαιτητές απλώς τους ακολουθούν, οπότε ταο φταίξιμο δεν είναι δικό τους», κατέληξε ο Ιταλός γκολκίπερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα