Κάλεσμα στον κόσμο για το ντέρμπι

17:10 27/1/2014 - Πηγή: AEK365

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ απηύθυνε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα η Ένωση θέλησε να ευχαριστήσει και τους ιθύνοντες του Ιωνικού για την συνεργασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει πως ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο και θα χρησιμοποιεί από δω

και πέρα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ ως έδρα. Η ΑΕΚ επιστρέφει «σπίτι» της και σε αυτό το παιχνίδι χρειάζεται την στήριξη του κόσμου της για να πάρει μια ακόμη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Σας περιμένουμε όλους για ζήσουμε και πάλι στο συγκεκριμένο γήπεδο νέες μαγικές στιγμές και συγκινήσεις.
Τα εισιτήρια του αγώνα βρίσκονται από σήμερα στη διάθεση του κόσμου, τα οποία και μπορεί να τα προμηθευτεί από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής(Δεκελείας 138, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως στις 5 το απόγευμα). Η τιμή τους είναι μόλις 5 ευρώ. Όσα εισιτήρια απομείνουν θα διατεθούν έξω από το γήπεδο του Ιωνικού πριν την έναρξη του αγώνα.
Η αναμέτρηση με τα τωρινά δεδομένα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 20:00, ωστόσο ενδέχεται να αλλάξει εφόσον υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη.
Παράλληλα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας για την συνεργασία και την φιλοξενία».

Keywords
Τυχαία Θέματα