Φαν ντερ Φάαρτ: Φοβάμαι πως θα υποβιβαστούμε

17:28 27/1/2014 - Πηγή: AEK365

Αξίζει να σημειωθεί πως το Αμβούργο είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ από τη Bundesliga στην 51ετή ιστορία της διοργάνωσης, ενώ πλέον βρίσκεται στη 16η θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί σε αγώνα μπαράζ με την ομάδα που θα τερματίσει τρίτη στην Τσβάιτελιγκα.
«Η αβεβαιότητα μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο και αυτό μας πονάει» δήλωσε τη Δευτέρα (27/1) στη «Bild» ο Ολλανδός μέσος που επέστρεψε στο Αμβούργο το 2012 μετά από μια τετραετία σε Ρεάλ και Τότεναμ, συμπληρώνοντας:
«Αν συνεχίσουμε να παίζουμε

έτσι, θα υποβιβαστούμε. Η απογοήτευσή μας είναι μεγάλη».
Μάλιστα την Κυριακή, λιγότεροι από 25 χιλιάδες οπαδοί έμειναν στο 57 χιλιάδων θέσεων «Hamburg Arena» μέχρι το σφύριγμα της λήξης, με τον προπονητή της ομάδας, Μπερτ φαν Μάρβαϊκ να δηλώνει την κατανόησή του για τη συμπεριφορά των οπαδών:
«Νομίζω πως κι εγώ θα πήγαινα σπίτι μου. Οι θεατές ήταν ευγενικοί».
Την απογοήτευσή τους εξέφρασαν και άλλοι παίκτες της ομάδας, όπως ο Ντένις Ντικμάιερ, ο οποίος δήλωσε : «Μπορούμε όλοι να δούμε τη βαθμολογία, είμαστε σχεδόν στον πάτο. Μόνο οι νίκες μπορούν να μας βοηθήσουν πλέον». Παράλληλα, ο Χέικο Βέστερμαν τόνισε ότι «δεν υπήρχε συνεννόηση» και ότι «η Σάλκε έλαβε ανοιχτή πρόσκληση για να πετύχει και τα τρία γκολ».
Τέλος, σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο γερμανικός σύλλογος έχει να αντιμετωπίσει και τους τραυματισμούς των Πιερ-Μισέλ Λασόγκα και Ζι-Γκιν Λαμ, οι οποίοι θα λείψουν αρκετές εβδομάδες από τους αγωνιστικούς χώρους, αφήνοντας τον φαν Μάρβαϊκ με ακόμα λιγότερες επιλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα