Γιάτσης αντί Στράντζαλη στον ΠΑΟΚ

17:22 27/1/2014 - Πηγή: AEK365

Την αντικατάσταση του Θανάση Στράντζαλη με τον Γιώργο Γιάτση ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ο πρώην τεχνικός της Λαμίας γίνεται ο πέμπτος προπονητής που κάθεται στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη σεζόν με τον Στέλιο Καζάζη ο οποίος αποχώρησε στις 11 Νοεμβρίου, για να πάρει τη θέση του ο Αλέκος Λεώνης. Ο πρώην ομοσπονδιακός

τεχνικός όμως είχε προβλήματα με την κερκίδα και παραιτήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου. Τότε ανέλαβε ο Άρης Γιαμμακίδης μέχρι το τέλος του 2013. Ο Στράντζαλης ανακοινώθηκε στις 2 Ιανουαρίρου αλλά μετά την ήττα από την Κηφισιά, αποτέλεσε παρελθόν.

Η ανακοίνωση

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Θανάση Στράντζαλη και του εύχεται καλή τύχη στην καριέρα του. Νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Γιώργος Γιάτσης, ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ καλωσορίζει τον νέο προπονητή και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει. Ο Γιώργος Γιάτσης θα έχει το απόγευμα την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας ενώ το ντεμπούτο του στον ασπρόμαυρο πάγκο θα γίνει την Τετάρτη 29/1 στον αγώνα κυπέλλου με την Ορεστιάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα