Αρβανίτης: Σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο στόχο

19:50 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στην ανάγκη που είχε η ΑΕΚ να πάρει τη νίκη ώστε να ανέβουν ψυχολογικά οι παίκτες στάθηκε ο Γιάννης Αρβανίτης μετά το τέλος της νίκης επί του Αερωπού Έδεσσας. Ο τεχνικός της Πρωταθλήτριας Ελλάδος στο χάντμπολ δεν ξέχασε τους φίλους της Ένωσης, οι οποίοι συνεχίζουν και την στηρίζουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο «αρχιτέκτονας»:

«Οι ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη μας έχουν στοιχίσει ψυχολογικά και μας έχουν δημιουργήσει μία ανασφάλεια. Ωστόσο σήμερα ήμασταν σοβαροί

και απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνουμε περαιτέρω το αποτέλεσμα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση η νίκη είναι αυτό που μας ικανοποιεί περισσότερο, ήταν το ζητούμενο. Παραδέχομαι πως είμαστε μία νέα ομάδα με πολλές αλλαγές στο ρόστερ της σε σχέση με πέρυσι. Όσο περνάει ο καιρός εμείς θα γινόμαστε καλύτεροι πιο ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που είναι συνεχώς δίπλα μας και μας στηρίζει».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του χειροσφαιριστής της ΑΕΚ, Νίκος Κοκολοδημητράκης, επίσης στο aek365.gr. Ο εκ των διακριθέντων στην αναμέτρηση στο Βύρωνα, δήλωσε: «Η νίκη αυτή ήταν επιτακτική. Τη χρειαζόμασταν και ήρθε στο καταλληλότερο σημείο! Η ψυχολογία μας δεν είναι στα ύψη καθώς οι τελευταίες ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη μας έκαναν να νιώθουμε μία μερική ανασφάλεια για τη συνέχεια. Έχουμε καταλάβει όλοι μας πως δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Είναι αλήθεια πως το σύνολό μας είναι καινούργιο όσον αφορά τα πρόσωπα και χρειαζόμαστε χρόνο για να "δέσουμε". Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και ο κόσμος θα δεν θα αργήσει να μας δει να φτάνουμε στο τέλειο. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν για ακόμη μια φορά κοντά μας, επίσης θέλω να τους πω ότι η διακοπή δύο εβδομάδων στο πρωτάθλημα θα είναι... σχολείο για μας καθότι θα δουλέψουμε σκληρά στις αδυναμίες για να φανούμε καλύτεροι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα κόντρα στη ΧΑΝΘ συγκεκριμένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα