Αλλοίωση του πρωταθλήματος…

19:20 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

Σε καταγγελία για αλλοίωση του Πρωταθλήματος της Α1 Βόλεϊ προχώρησε η ΕΑΠ. Αφορμή η αναβολή των αγώνων Φοίνικας-ΕΑΠ και Άρης-Λαμία, με τους Πατρινούς να καλούνται να παίξουν την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ το άλλο ματς ορίστηκε για τον Νοέμβρη...

Οι Πατρινοί επίσης καταγγέλλουν τον Ηρακλή πως πήρε «ψεύτικο» πιστοποιητικό συμμετοχής και τον Παναθηναϊκό για «παράνομη» μεταγραφή του Σαραντσέτι.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του ΤΑΑ ΕΑΠ γνωστοποίει ότι κατέθεσε ένσταση κατά εναντίον της απόφασης της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ, για τον ορισμό των αγώνων της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, Φοίνικας Σύρου-ΕΑΠ και Άρης-Λαμία, κρίνοντας ότι χρησιμοποίησε δυο μέτρα και δύο σταθμά.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλήματος έγινε προχωρημένη ώρα την Παρασκευή (21/10) και μεσούσης της απεργιακής κινητοποίησης της Π.Ν.Ο. Παράλληλα δεν ελήφθησαν καθόλου υπόψιν των μελών της Επιτροπής, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των μελών του προπονητικού team της ΕΑΠ οι οποίοι είναι καθηγητές Φ.Α. και έχουν υποχρεώσεις στην Μέση Εκπαίδευση.

Για το Δ.Σ. της ΕΑΠ, αυτή η απόφαση αποτελεί αλλοίωση του πρωταθλήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα