Δεν μπορεί ο Αστέρας

19:20 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Αστέρας Τρίπολης και Skoda Ξάνθη. Για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα Αρκάδες και Ακρίτες έμειναν στο 1-1 με τους γηπεδούχους να παραμένουν χωρίς νίκη στο Πρωτάθλημα. Όσο για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, έχασε αρκετές ευκαιρίες και σίγουρα αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στα 20 δευτερόλεπτα με αυτογκόλ του Αργυρόπουλου και οι Αρκάδες ισοφάρισαν με τέρμα του Ράγιος στο 28'.

Διαμαρτύρονται για πέναλτι οι γηπεδούχοι σε τράβηγμα του Πουλίδο από τον Καζάκη στο 54'.

Το ματς

Η Ξάνθη, με την βοήθεια της τύχης και... του Αργυρόπουλου αιφνιδίασε τους Αρκάδες και στο 20'' άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια του α' ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του ματς και δημιούργησαν φάσεις μπροστά από την εστία του Βιβιανί με πιο χαρακτηριστική, την διπλή επέμβαση του Γάλλου στο 18'. Τελικά, ο Αστέρας με τον Ράγιος στο 28' έφτασε στην ισοφάριση.

Οι Αρκάδες συνέχισαν να πιέζουν ώστε να φτάσουν στο 2-1 στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες. Όσο για το δεύτερο ημίχρονο, ήταν μοιρασμένο.

Ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή, αλλά στην τελική πάσα... βαθμολογείται με... 3. Οι Ακρίτες έχαναν την μία ευκαιρία μετά την άλλη κυρίως μέσω αντεπιθέσεων με τον Χακόμπο να βρίσκεται σε πολύ καλή μέρα. Ο έμπειρος πορτιέρο προέβη σε πολύ καλές επεμβάσεις και κράτησε το σκορ.

Στις καθυστερήσεις η Ξάνθη προσπάθησε να «κλέψει» το ματς, χάνοντας δύο πολύ καλές φάσεις, με τις οποίες ολοκληρώθηκε το ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Οράσιο Γκονσάλβες): Χακόμπο, Αργυρόπουλος (74' Τσαμπούρης), Πιπίνης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Ουσέρο (67' Ναβάρο), Χουανίτο, Μπρέσκα (70' Σέσμα), Έγκον, Ράγιος, Περόνε

Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Εντιμάρ, Σταθάκης (7' Μπέρτος), Στάσιακ, Βασιλακάκης, Ντάνι (80' Βλαχοδήμος), Πόι, Μαρσελίνιο, Φλίσκας (46' Ντίκα), Καζάκης

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Αργυρός, Γρεβένης (Αθηνών)

Keywords
Τυχαία Θέματα