Παρέμεινε αήττητος ο Ατρόμητος

19:25 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

Συνεχίζει να εκπλήσσει ο Ατρόμητος με τις εμφανίσεις του. Αυτή την φορά «θύμα» του ήταν ο ΠΑΣ ο οποίος γνώρισε την ήττα στο Περιστέρι με σκορ 1-0. Το ματς θα μπορούσε να είχε περισσότερα γκολ, από πλευράς Ατρόμητου, ωστόσο οι λάθος επιλογές των επιθετικών κράτησαν το ματς στο χαμηλό και «φτωχό» 1-0. Κάκιστη η άμυνα του ΠΑΣ η οποία έκανε πολλά λάθη.

Το ματς

Με πολύ καλές προθέσεις ξεκίνησε το ματς για τον Ατρόμητο. Μόλις

στο 9ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μήτρογλου να ανοίξει το σκορ. Το ματς στη συνέχεια είχε κακό ρυθμό με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάτι το αξιοσημείωτο. Στο 31' η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατάφερε να ανοίξει το σκορ με διαγώνιο σουτ του Γιαννούλη. Ο ΠΑΣ Γιάννινα στα πρώτα 45 λεπτά δεν κατάφερε να κάνει ουσιαστική ευκαιρία.

Το δεύτερο μέρος ήταν φτωχό και από τις δύο πλευρές. Ο Ατρόμητος είχε ελάχιστες και σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ ωστόσο δεν το κατάφερε. Ο ΠΑΣ από την πλευρά του δεν απείλησε καθόλου την εστία του Ιτάνζ με αποτέλεσμα να έχει παθητικό ρόλο μέχρι το τέλος του ματς. Ο Ατρόμητος συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας για 7η αγωνιστική αήττητος

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος(Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τομας, Τάτος, Ζουέλα, Επστάιν( Μπέλιτς 81'), Πίτου(Δημούτσος 55') Γκαρσία, Μήτρογλου, Καραγκούνης(Μπρίτο 65')

ΠΑΣ Γιάννινα(Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Μπουζίντ, Κυριάκος(Γεωργίου 65'), Κώτσιος, Τζανης( Ντε Βισέντι 80'), Λιλα, Βίλα, Τζημόπουλος, Μπακαγιόκο, Πάντος, Ανδράλας(Βάντερσον 46')

Keywords
Τυχαία Θέματα