Από σφαλιάρα σε σφαλιάρα ο Λεβαδειακός

20:20 28/9/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 2-3

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης

Χωρίς νίκη παραμένει στο Πρωτάθλημα ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Λιβαδειάς έχασε και από την νεοφώτιστη Κέρκυρα με 2-3 εντός έδρας και έμεινε στα...χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα. «Τρέμει» η καρέκλα

του Σάββα Παντελίδη, σε αντίθεση με τους «Φαίακες» που έχουν κάνει εκπληκτική εκκίνηση στο Πρωτάθλημα. Τραγική αμυντικά η ομάδα του Λεβαδειακού, φάση και γκολ από τους νεοφώτιστους.

Σουτ και γκολ η Κέρκυρα

Την τραγική αμυντική του λειτουργία... έδειξε σε ακόμα ένα ματς ο Λεβαδειακός. Οι «Φαίακες» επιχείρησαν μόλις τρία σουτ σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο και τα δύο έγιναν γκολ. Το πρώτο στο 5΄όταν ο Χαβίτο πλάσαρε μετά από πάσα του Ζορμπά μέσα από την περιοχή τον Πρζιρόφσκι και έκανε το 1-0 και στο 39' ο Μαρκόφσκι πήρε το ριμπάουντ σε σουτ του Κοντού και έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Ο Λεβαδειακός μετά το γρήγορο γκολ των φιλοξενουμένων αντέδρασε και το δοκάρι του Κονέ στο 13' ήταν ο... οιωνός αυτού που συνέβη στο 18'. Γύρισμα του Βούκσεβιτς και ο Κονέ με διπλή προσπάθεια είχε φέρει προσωρινά το ματς στα ίσα.

Ματς... καρμπόν

Ότι έγινε στο πρώτο ημίχρονο έγινε και στο δεύτερο. Ο Λεβαδειακός είχε την κατοχή της μπάλας απείλησε και την αντίπαλη εστία, ωστόσο η Κέρκυρα εκμεταλλεύτηκε την...απουσία της άμυνας των Βοιωτών και με τον Χαβίτο στο 61' έκανε το 1-3 και έδειξε να καθαρίζει νωρίς το ματς. Ωστόσο, το εξαιρετικό απ' ευθείας γκολ-φάουλ του Κονέ στο 70' και η αποβολή του Μαρκόφσκι στο 78' με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δύο λεπτά, αναπτέρωσαν το ηθικό των γηπεδούχων, οι οποίοι έκλεισαν τον ΑΟΚ στην εστία του, είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά πέρα από μία κεφαλιά του Κώτσιου στη τελευταία φάση του αγώνα, δεν απείλησαν αισθητά την αντίπαλη εστία. Έτσι το 2-3 έμεινε ως το τέλος και η Κέρκυρα πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και πρώτη μακριά από το νησί.

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Πρζιρόβσκι, Ορτέγκα, Κονέ, Ζίτο, Τόμας, Βούκσεβιτς, Γεωργιάδης, Κώτσιος, Μάντζιος, Γκόμεζ(63' Σάντσες), Πρόγιτς(80' Σοτέλο)

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός(67' Ναγιάρ), Βενέτης, Ζορμπάς(80΄Καϊκούτ), Γκόμες, Σαμπάτ, Μαρκόβσκι, Κοντός, Χαβίτο, Ανδρεόπουλος(90+1' Ντιμιτρόφσκι), Ντιόγκο

Keywords
Τυχαία Θέματα