Πήρε το ντέρμπι των ουραγών η Γουέστ Μπρομ

20:01 28/9/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΜΠΕΡΝΛΙ: 4-0
Γήπεδο: Χόθορνς

Επιτέλους νίκη για τη Γουέστ Μπρομ που επικράτησε εύκολα με 4-0 της Μπέρνλι.

Δύο σημαντικά πλεονεκτήματα είχε η Γουέστ Μπρομ στο ματς απέναντι στη Μπέρνλι για την 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «baggies», με τον κόσμο στο πλευρό τους, κατάφεραν να περιορίσουν αισθητά τους νεοφώτιστους, να τους κλείσουν στα καρέ τους κυριαρχόντας στη μεσαία γραμμή και να εκμεταλλευτούν τις αμυντικές ολιγωρίες της ομάδας του Σον Ντάικ στα στημένα. Από δύο εκτελέσεις κόρνερ,

πρώτα ο Ντόουσον στο 30ο λεπτό κι έπειτα ο Μπεραΐνο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έγραψαν το 2-0, με το οποίο η Γουέστ Μπρομ είχε βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση των τριών βαθμών, χωρίς να διατρέξει τον παραμικρό κίνδυνο.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για τους γηπεδούχους και πολύ χειρότερα για τη Μπέρνλι στο 56ο λεπτό, με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μπεραΐνο. Φεύγοντας με ταχύτητα στην αντίπαλη περιοχή και με τους αμυντικούς να μην μπορούν να τον σταματήσουν, σκόραρε με διαγώνιο σουτ για το 3-0. Το σκορ και ο αντίκτυπος που είχε αυτό στην ψυχολογία των παικτών των δύο ομάδων ήταν στοιχεία που δεν άλλαξαν τα δεδομένα της αναμέτρησης μέχρι το φινάλε, με την ομάδα του Άλαν Έρβιν απλά να διαμορφώνει το τελικό 4-0 στο 90ο λεπτό με τον Ντόρανς.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Γουίσντομ, Λέσκοτ, Ντόουσον, Ποκονιόλι (83' Γκαμπόα), Μόρισον, Σεσενιό (74' Σαμαράς), Γκάρντνερ (87' Γιάκομπ), Μπραντ, Ντόρανς, Μπεραΐνο

ΜΠΕΡΝΛΙ: Χίτον, Νταφ, Σάκελ, Μι, Τρίπιερ, Μπόιντ, Ριντ (45' Μπαρνς), Κάιτλι, Άρφιλντ, Γουάλας (45' Τσάλομπα), Γιούτκεβιτς (68' Σορντέλ)

Keywords
Τυχαία Θέματα