Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ

18:09 28/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ξεκίνημα με το αριστερό για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάσουν κάποια κενά στο παιχνίδι τους με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα από την Αναγέννηση με 24-22, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1, στο άδειο, λόγω τιμωρίας, κλειστό γήπεδο της Νέας Ιωνίας.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και από την πλευρά των δύο ομάδων. ΑΕΚ και Αναγέννηση πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ μέχρι τα πρώτα

25 λεπτά, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν καλά ποσοστά στην άμυνα και να είναι αλάνθαστοι στις αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι όμως εκμεταλλεύτηκαν το μπλακ άουτ της Ένωσης στα τελευταία λεπτά και κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά τριών γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Το 9-12 ήταν και το σκορ, με το οποίο μπήκαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και με καλές επιθετικές ενέργειες κατάφερε να πλησιάζει στο γκολ (11-12) και στη συνέχεια να ισοφαρίσει σε 13-13. Η εικόνα των παικτών του Γιάννη Αρβανίτη άλλαξε προς το καλύτερο κι έτσι το σερί που πέτυχαν τους βοήθησε, ώστε να πάρουν μια μικρή διαφορά (16-15). Ούτε κι αυτή κράτησε πολύ, όμως, αφού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν σε κρίσιμο σημείο και να πάρουν μια σημαντική διαφορά 3 γκολ (18-21). Αν και η Ένωση πάλεψε να ανατρέψει το σκορ και να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία, τελικά δεν τα κατάφερε και ξεκίνησε με ήττα (22-24) τις υποχρεώσεις της στο νέο Πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα