Πετάει η Βέροια

20:14 28/9/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 5η αγωνιστική

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Βέροιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Δημητρόπουλος

Η εκπληκτική πορεία της Βέροιας στο Πρωτάθλημα συνεχίζεται. Η "Βασίλισσα του Βορρά" νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ και τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί το ματς στην Τούμπα είναι μόνη πρώτη.

Κάκιστο το πρώτο μέρος με μοναδική αξιόλογη φάση αυτή του 34' όταν

ο Βελλίδης πρόλαβε τον Κάμπορα και έσωσε τον ΠΑΣ. Η ομάδα των Ιωαννίνων όμως έμεινε με δέκα στο 39' όταν ο Ντάσιος είδε δεύτερη κίτρινη όταν επιχείρησε να ξεγελάσει τον διαιτητή και να πάρει πέναλτι. Μόλις στο 54' στο δεύτερο μέρος η Βέροια "χτύπησε" με τον Κάμπορα να γράφει με κοντινό πλάσε το 1-0. Δύο λεπτά μετά ο Καλτσάς εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ντουμίτρου και από κοντά πέτυχε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Ο Καλτσάς απείλησε και με "ψαλίδι" στο 62' με τον Βελλίδη να διώχνει. Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ "έβγαλε και το σουτ του Μπαργκάν στο 64'. Ο Μπεν στο 84' είχε ένα εξαιρετικό σουτ όμως και πάλι ο Βελλίδης είπε "όχι". Στις καθυστερήσεις ο Ντουμίτρου βγήκε μόνος του με τον Βελλίδη ο οποίος βγήκε και πάλι νικητής.

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονές, Βέρτζος, Ράουλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Μπαλάφας (72'Κατίδης), Ντουμίτρου, Γεωργιάδης (49'Μπαργκάν), Καλτσάς, Κάμπορα (80'Μπεν).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Γιάκος, Στρούνα (71'Ναδάλες), Τσουκαλάς, Ακόστα (59'Μανιάς), Ίλιτς (71'Μπέριος), Τσάβες.

Keywords
Τυχαία Θέματα