Απίστευτη ματσάρα στη Φρανκφούρτη

18:47 25/10/2014 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 4-5
Γήπεδο: Commerzbank Arena

Προς απογοήτευση των φίλων του ποδοσφαίρου ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι όπου η Στουτγάρδη κέρδισε μέσα στη Φρανκφούρτη την Άιντραχτ με 5-4, σε μια αναμέτρηση όπου έγινε της... ανατροπής.
Όλα ξεκίνησαν στο 21ο λεπτό όταν η Άιντραχτ έκανε το 1-0 με τον στόπερ της τον Αλεξάντερ Μάντλουνγκ. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Σεφέροβιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μάντλουνγκ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.

Όμως μέσα σε δυο λεπτά, η Στουτγάρδη έφερε τα πάνω κάτω και πήγε στο ημίχρονο προηγούμενη με 2-1 χάρη σε δυο γκολ του Μάρτιν Χάρνικ. Στο 34' ο Αυστριακός, γεννημένος στο Αμβούργο, εξτρέμ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με δεξί σουτ με την μπάλα να στρώνεται μπροστά του αφού πρώτα εκείνη πέρασε ανάμεσα από τρεις αμυντικούς. Δυο λεπτά αργότερα, ο Μαξίμ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και πάλι ο Χάρνικ σκόραρε για το 1-2.
Στο 51ο λεπτό, η Στουτγάρδη πήρε... αέρα δυο τερμάτων όταν ο Κρίστιαν Γκέντνερ έπαιξε το 1-2 με τον Μαξίμ και με πλασέ έκανε το 1-3 για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, μέσα σε τέσσερα λεπτά η Άιντραχτ ισοφάρισε.
Στο 57ο λεπτό ο Σεφέροβιτς έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Άιγκνερ έκανε τη προβολή, ο τερματοφύλακας Κιρσμπάουμ απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Μέιερ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-3.
Ο Άιγκνερ ότι δεν κατάφερε πριν, το κατάφερε στο 61ο λεπτό όταν αξιοποίησε ασίστ του Ρους και ισοφάρισε σε 3-3 για λογαριασμό της Άιντραχτ.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ολική ανατροπή στο 65ο λεπτό με τον Στεντέρα να εκτελεί φάουλ, τον Μάντλουνγκ να πιάνει τη κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα Κίρσμπαουμ και να καταλήγει στα δίχτυα για το 4-3 της Άιντραχτ. Όμως η Στουτγάρδη δεν είχε πει τη τελευταία της λέξη.
Στο 81ο λεπτό ο Νιντερμέιερ βρήκε τον Τίμο Βέρνερ αυτός διέσχισε σχεδόν όλη την αριστερή πλευρά ξεμαρκάριστος και με πλασέ ισοφάρισε σε 4-4. Τρία λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά της Στουτγάρδης για την ολική ανατροπή. Ο Κόστιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Βάιντενβαλντ απέκρουσε, ο Γκέντνερ πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 4-5 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Στο 86ο λεπτό, η Άιντραχτ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σεφέροβιτς και δεν είχε άλλες δυνάμεις για ακόμα μια ανατροπή.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Βίεντβαλντ, Ιγκνόφσκι, Μάντλουνγκ, Άντερσον (79' Λάνιγκ), Οσίπκα, Ρους, Χασέμπε, Ινούι (45' Άιγκνερ), Πιαζόν (45' Στεντέρα), Σεφέροβιτς, Μέιερ
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Κιρσμπάουμ, Κλάιν (78' Χλούσεκ), Σβαμπ, Νιντερμέιερ, Σακάι (61' Ρούντιγκερ), Ρομέου, Γκέντνερ, Σάραρερ (71' Σάραρερ), Κόστιτς, Μαξίμ, Χάρνικ

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΝΟΒΕΡΟ 0-1
Γήπεδο: SIGNAL IDUNA PARK

Στο Τσάμπιονς Λιγκ ρίχνει "τεσσάρες" όπως έκανε στη Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, αλλά εντός των τειχών κάτι παθαίνει η Μπορούσια Ντόρτμουντ και δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη. Σήμερα έχασε 1-0 στο Ανόβερο μέσα στη Βεστφαλία και για την ομάδα του Κλοπ αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα.
Στο πρώτο μέρος η Ντόρτμουντ είχε ευκαιρίες με Μκιταριάν, Ρόις και Ομπαμεγιάνγκ αλλά και οι τρεις έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα τον Τσίλερ. Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων ήταν στο 16' όταν ο Χούμελς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 55' ο Τσίλερ έκανε άλλη μια εντυπωσιακή επέμβαση σε προσπάθεια του Ρόις και στο 61' το Ανόβερο πήρε προβάδισμα με τον Χιρόσι Κιγιοτάκε να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Μάλιστα στα επόμενα λεπτά, το Ανόβερο είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ αλλά ο Βαϊντενφελερ νίκησε τον Χοσέλου σε τετ α τετ στο 65' ενώ σταμάτησε και προσπάθεια του Κιγιοτάκε. Το Ανόβερο έμεινε με δέκα παίκτες στο 89' λόγω αποβολής του Γκουλσελάμ αλλά κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και έτσι έφυγε με νίκη από την έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ για πρώτη φορά από το 1996.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Ντουρμ (77' Παπασταθόπουλος), Γκουντογκάν (66' Καγκάβα), Μπέντερ, Μκιταριάν, Ρόις, Ομπαμεγιάνγκ, Ράμος (77' Ιμόμπιλε)
ΑΝΟΒΕΡΟ: Τσίλερ, Στανκεβίτσιους (72' Χιρς), Μαρσέλο, Φελίπε, Σουλτζ, Σμίντεμπαχ, Γκουλσελάμ, Μπριάντ (94' Σλάουντραφ), Μπίτενκουρτ, Κιγιοτάκε (73' Σόμπιχ), Χοσέλου

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ 1-0
Γήπεδο: Wirsol Rhein Neckar Arena

Η Χόφενχαϊμ συνεχίζει να εντυπωσιάζει καθώς μετά από εννέα αγωνιστικές συνεχίζει αήττητη και μετά το 1-0 επί της Πάντερμπορν είναι στη δεύτερη θέση πίσω από τη πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου.
Οι γηπεδούχοι μόλις στο 5ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι όταν ο Μπρούκνερ ανέτρεψε τον Βόλαντ, ο Ρούντι ανέλαβε την εκτέλεση αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ αλλά τη μεγάλη ευκαιρία έχασε η Πάντερμπορν όταν στο 61ο λεπτό ο Μόριτζ Στόπελκαμπ σημάδεψε το δοκάρι. Στο 66' ήταν η σειρά τη Χόφενχαϊμ να έχει δοκάρι με τον Κέβιν Βόλαντ ο οποίος στο 73' ήταν πιο εύστοχος. Από ασίστ του Αντρέας Μπεκ, νίκησε με αριστερό σουτ τον τερματοφύλακα Κρούσε κάνοντας το 1-0 για τη Χόφενχαϊμ.
Στο 88' η Χόφενχαϊμ είχε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ αλλά ο Σίπλοκ μιμήθηκε τον Βόλαντ σημαδεύοντας και εκείνος το δοκάρι της εστίας της Πάντερμπορν με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Ρούντι, Σούλε, Στρομπλ, Μπεκ, Σβέγκλερ (84' Βέστεργκααρντ), Πολάνσκι, Βόλαντ, Ελιουνούσι (58' Σίπλοκ), Φιρμίνο, Σζαλάι (58' Ζούμπερ)
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: Κρούσε, Χέινλοθ, Στρόντιεκ, Χιουνεμέιερ, Μπρούκνερ, Ζίγκλερ, Κοτς (64' Ουαλί), Στόπελκαμπ, Ρουπ (76' Κούτσκε), Βράντσιτς (45' Ντουκς), Κατσούνγκα

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 2-0
Γήπεδο: SGL ARENA

Μετά από δυο συνεχόμενες ήττες, η Άουγκσμπουργκ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Φράιμπουργκ με 2-0.
Μόλις στο 11ο λεπτό, ο Κρμας ανέτρεψε τον Κλαβάν εντός μεγάλης περιοχής και ο κεντρικός αμυντικός της Άουγκσμπουργκ, Πολ Βερχάεγκ ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 1-0. Στο 21' η Άουγκσμπουργκ είχε την ευκαιρία για δεύτερο γκολ αλλά ο Ντάνιελ Μπάιερ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 66' όταν ο Εσβάιν από τα αριστερά έβγαλε μπαλιά στο ύψος του πέναλτι για τον Χαλίλ Άλτιντοπ ο οποίος, αφού απέφυγε έναν αντίπαλο, σούταρε αφήνοντας άγαλμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-0, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος παρά τις προσπάθειες των παικτών της Φράιμπουργκ που παραμένει χωρίς νίκη μετά από 9 αγωνιστικές.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ:Χιτζ, Βερχάεγκ, Κάλσεν Μπράκερ, Κλαβάν, Μπάμπα, Μπάιερ, Κορ, Μπομπαντίγια, Εσβάιν (77' Καϊούμπι), Άλτιντοπ (87' Χονγκ Χο), Μάταβζ (59' Φέλνερ)
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ:Μπούργκι, Σοργκ (78' Ρίτχερ), Κρμας, Τορεχόν, Γκούντρ, Σούστερ, Νταριντά, Σμιντ, Κλάους (70' Φρέις), Φίλιπ (45' Κερκ), Μεχμέντι

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 3-0
Γήπεδο: Olympiastadion

Την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Χέρτα Βερολίνου επικρατώντας με 3-0 του Αμβούργου. Όλα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο όταν στο 58' η Χέρτα είχε δοκάρι με τον Ντζενγκ και ένα λεπτό αργότερα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Σε αντεπίθεση ο Στόκερ από αριστερά βρήκε ξεμαρκάριστο τον Μπεν Χατίρα που πλάσαρε για το 1-0.
Έξι λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ με τον Μπεν Χατίρα να εκτελεί κόρνερ, πρώτη κεφαλιά ο Στόκερ, δεύτερη κεφαλιά ο Χοσογκάι στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Χέιτινχα την έσπρωξε στα δίχτυα. Στο 85ο λεπτό ο Μπεν Χατίρα πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ αξιοποιώντας ασίστ του Σκιέλμπρεντ και κάνοντας το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Κραφτ, Πεκαρίκ, Χέιτινγκα, Λούστενμπεργκερ, Σουλτζ (45' Ντζενγκ), Σκιέλμπρεντ, Χοσογκάι, Μπέερενς, Μπεν Χατίρα, Στόκερ (84' Μπρουκς), Καλού (75' Βάγκνερ)
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ντρόμπνι, Γκοτς, Ντζουρού, Βέστερμαν, Όστρολεκ, Μπεχράμι, Αρσλάν (45' Χόλτμπι), Μίλερ, Γιάνσεν, Φαν Ντερ Φάαρτ (65' Γκριν), Λασόγκα (74' Νάφιου)

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΣΑΛΚΕ 1-0
Γήπεδο: BayArena
Μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, η Μπάγερ Λεβερκούζεν επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Σάλκε με 1-0 και σκαρφάλωσε στη τέταρτη θέση. Στο πρώτο μέρος, κλασική ευκαιρία δεν υπήρξε παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων με Σπάχιτς, Μπελαράμπι, Τσαλχάνογλου και Μιν Σον.
Στην επανάληψη, η λύση για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν δόθηκε από στημένο με τον Τσαλχάνογλου να εκτελεί αριστοτεχνικά φάουλ από τα αριστερά και να νικάει τον Φέρμαν για το 1-0. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ αλλά οι Μπελαράμπι, Σον και Κίσλινγκ δεν βρήκαν στόχο με τη Σάλκε να μην μπορεί να φανεί απειλητικοί.
Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος παρότι η Λεβερκούζεν τελείωσε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γεντβάι με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Κίρχοφ.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Ντονάτι, Τοπράκ, Σπάχιτς, Βέντελ, Μπέντερ, Ρέιναρτζ (25' Γεντβάι), Μπελαράμπι (91' Χίλμπερτ), Μιν Σον, Τσαλχάνογλου (82' Κυριάκος Παπαδόπουλος), Κίσλινγκ
ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Ουτσίντα, Αγιαχάν, Χέβεντες, Αόγκο, Χόγκερ (89' Μέγιερ), Νοϊστέντερ (70' Κίρχοφ), Ομπάσι (56' Σαμ), Ντράξλερ, Τσούπο Μότινγκ, Χούντελααρ

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Κυριακή 26/10 με τα παιχνίδια Βόλφσμπουργκ-Μάιντς (16:30) και Γκλάντμπαχ-Μπάγερν Μονάχου (18:30).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα