Μπλόκο για Ρόμα

17:51 25/10/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΡΟΜΑ: 0-0
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας έχασε η Ρόμα η οποία κόλλησε στο ισόπαλο 0-0 με τη Σαμπντόρια στο «Λουίτζι Φεράρις».

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες η Ρόμα η οποία έμεινε στο ισόπαλο 0-0 απέναντι στη Σαμπντόρια στο «Λουίτζι Φεράρις» και έτσι βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με τη Γιουβέντους, χάνοντας όμως την ευκαιρία να βρεθεί μόνη της στην κορυφή.

Πλέον, έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω από τη Γιουβέντους

κινδυνεύει να μείνει τρεις βαθμούς πίσω, αν η «γηραιά κυρία» επιβληθεί αύριο της Παλέρμο στο Τορίνο.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ρομέρο, Ντε Σιλβέστρι, Γκασταντέλο, Ρομανιόλι, Ρεγκίνι (68' Μεσμπά), Σοριάνο, Παλόμπο, Ομπιάνγκ, Γκαμπιαντίνι (86' Μπεργκέσιο), Οκάκα, Έντερ (83' Ρίζο).

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης, Γιανγκά - Μπιβά, Αστόρι, Χολέμπας, Φλορέντσι (83' Ιτούρμπε), Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Λιάιτς (72' Πιάνιτς), Τότι (78' Ντέστρο), Ζερβίνιο.

ΠΑΡΜΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 1-3
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Μεγάλο διπλό πήρε η Σασουόλο μέσα στην έδρα της Πάρμα, καθώς την κέρδισε με 3-1.

Τα πρώτα λεπτά το ματς δεν ήταν καλό αλλά στο 20' η Σασουόλο πήρε κεφάλι στ σκορ με την κεφαλιά του Φλοκάρι και μάλιστα στο 23' ο Ατσέρμπι με νέα κεφαλιά, έκανε το 2-0 για τους φιλοξενουμένους. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Ταϊντέρ είχε δοκάρι για τη Σασουόλο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 52ο λεπτό ο Ταϊντέρ με απίστευτο μακρινό σουτ, έγραψε το 3-0. Το μόνο που κατάφερε η Πάρμα, ήταν να μειώσει στο 78' με τον Κασάνο.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Ρισπόλι, Μέντες (46' Κόντα), Λουκαρέλι, Φελίπε, Γκόμπι, Άκουα (76' Ριστοφσκι), Σόουζα, Μάουρι, Ντε Τσέλιε (62' Γκεζάλ), Κασάνο

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Βρσάλικο, Τερανόβα, Ατσέρμπι, Πελούζο, Ταϊντέρ, Μανιανέλι (79' Μπρίγκι), Μισιρόλι, Μπεράρντι (76' Μπιοντίνι), Σανσόνε, Φλοκάρι (70' Παβολέτι)

ΕΜΠΟΛΙ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 0-4
Γήπεδο: Κάρο Καστελάνι

Μεγάλο διπλό για την Κάλιαρι, που επικράτησε με 4-0 της Έμπολι.

Το ματς δεν ήταν πολύ καλό στα πρώτα λεπτά, αλλά με τη συμπλήρωση του ημιώρου, η Κάλιαρι πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Σάου κατέβασε όμορφα στην περιοχή, γύρισε και με σουτ έκανε το 1-0. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Έμπολι δέχτηκε και το 2-0στο 37ο λεπτό, με τρομερή εκτέλεση φάουλ. Ο Αβελάρ έκανε και το 3-0 στο 39' από τη βούλα του πέναλτι ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, μετά από αδράνεια της άμυνας της Έμπολι, ο Ιμπάρμπο με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-0.

Στο 61ο λεπτό, το σουτ του Ταβάνο σταμάτησε στον Κόσυ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Μακαρόνε έκανε το σουτ με τον Κράνιο να του λέει όχι.

ΕΜΠΟΛΙ: Μπάσι, Χισάι, Τονέλι, Ρουγκάνι, Ρουί, Κρότσε, Βαλντιφιόρι, Βεσίνο (46' Μόρο), Βέρντι (46' Πουτσιαρέλι), Μακαρόνε (68' Μχελίντζε), Ταβάνο

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Μπαλτζάνο, Ροσετίνι, Καπουάνο, Αβελάρ, Ντονσά, Κρισέτιγκ, Έκνταλ (65' Ντεσένα), Ιμπάρμπο, Σάου (75' Φαρίας), Κόσου (82' Πέδρο).

Keywords
Τυχαία Θέματα