Νέα «τεσσάρα» και έτοιμη για το Πρωτάθλημα

16:24 25/10/2014 - Πηγή: AEK365

Με νίκη έκλεισε τα φιλικά προετοιμασίας η ΑΕΚ Κ20. Η Ένωση επικράτησε με 4-1 του Φωστήρα και έδειξε έτοιμη για την έναρξη του Πρωταθλήματος της Football League. Η Ένωση ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και μόλις στα πρώτα λεπτά με τον Κυριαζή άνοιξε το σκορ. Το 2-0 έκανε ο Καρβουνίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής του αγώνα σε μαρκάρισμα πάνω στο Τζάθα.

Οι κιτρινόμαυροι «έριξαν» τον ρυθμό και έδωσαν στον Φωστήρα την δυνατότητα

να πατήσει την εστία του Τσέλιου.

Σε μία ασυνεννοησία της άμυνας λοιπόν, στα μέσα του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1.

Στην επανάληψη, η Ένωση μπήκε δυνατά, πίεσε «έφτιαξε» φάσεις αλλά έπρεπε να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο για να πετύχει άλλα δύο τέρματα και να τελειώσει το παιχνίδι. Πρώτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρκοπουλιώτη το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε χέρι αντιπάλου και λίγα λεπτά αργότερα ο Αντωνίου μετά από όμορφη αντεπίθεση της ΑΕΚ με όμορφο πλασέ.

Η ενδεκάδα που ξεκίνησε το παιχνίδι ο Στέλιος Μανωλάς σε διάταξη 4-2-3-1: Θ. Τσέλιος, Γραμματίκας, Μαρκοπουλιώτης, Κοντοές, Λίτσι, Γαλανόπουλος, Καρβουνίδης, Τσέλιος Η., Βλαχομήτρος, Τζάθας, Κυριαζής

Αλλαγή πέρασαν στο δεύτερο ημίχρονο: Βιδάλης, Ψάνης, Γιαννούτσος, Πάντος, Μπουτσικάρης, Ασπρογιάννης, Αντωνίου, Κοφσανίδης, Πανουργιάς, Γεωργαμλής

Πλέον, στην ΑΕΚ στρέφουν την προσοχή τους στην έναρξη των υποχρεώσεών για το Πρωτάθλημα, που ξεκινούν το Σάββατο 2/11 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα