Ανακοίνωσε Σάντσες η Άρσεναλ

22:04 10/7/2014 - Πηγή: AEK365

«Κανονιέρης» κι επίσημα είναι ο Χιλιανός Αλέξις Σάντσες, ο οποίος μετακομίζει από την Μπαρτσελόνα στην Άρσεναλ. Η ομάδα του Λονδίνου ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόκτηση του Σάντσες, ο οποίος στο Μουντιάλ ήταν εκ των κορυφαίων της Χιλής.

Η ανακοίνωση στο επίσημο site της Άρσεναλ, αναφέρει: «Ο Χιλιανό διεθνής επιθετικός, Αλέξις Σάντσες συμφώνησε να έρθει στην Άρσεναλ έναντι αδιευκρίνιστου ποσού και με συμβόλαιο μακράς διάρκειας. Ο Σάντσες που είναι 25 ετών έρχεται στην Άρσεναλ

από την Μπαρτσελόνα, με την οποία είχε88 εμφανίσεις και 39 γκολ σε τρεις σεζόν στην Καταλονία. Με την Μπαρτσελόνα, ο Σάντσες κέρδισε ένα πρωτάθλημα Ισπανίας (2012/13), ένα Κύπελλο Ισπανίας (2012), δύο Ισπανικά Σούπερ Καπ (2011 και 2012), το Σούπερ καπ Ευρώπης του 2011 και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων το 2011»

Η Άρσεναλ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θα δώσει στην Μπαρτσελόνα το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 42.5 εκ. ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κέρδισε στη διεκδίκηση του παίκτη τη Γιουβέντους, που επιδίωξε την ύστατη ώρα να μπει... σφήνα.

Ο διεθνής Χιλιανός με τις 71 συμμετοχές και τα 24 γκολ στις πρώτες του δηλώσεις ως «κανονιέρης» τόνισε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι παίκτης της Άρσεναλ, μια ομάδα μ' έναν σπουδαίο προπονητή, ένα φανταστικό γκρουπ παικτών, τεράστια υποστήριξη σ' όλον τον κόσμο και μ' ένα φανταστικό γήπεδο στο Λονδίνο. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να παίξω με την Άρσεναλ σε Premier League και Champions League»

Keywords
Τυχαία Θέματα