Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ αποχαιρέτησαν τον Νικήτα Γαβαλά

20:48 10/7/2014 - Πηγή: AEK365

Στην κηδεία του δημοσιογράφου Νικήτα Γαβαλά βρέθηκαν και οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ με τον πρόεδρο τους Στέλιο Σεραφείδη, ενώ κατέθεσαν και στεφάνι.

Ο Νικήτας Γαβαλάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, επί σειρά ετών υπεύθυνος του αθλητικού ρεπορτάζ της «Καθημερινής». Ο Γαβαλάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946. Σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών της

Παντείου Σχολής, αλλά από πολύ νωρίς τον κέρδισε η δημοσιογραφία με την οποία άρχισε να ασχολείται, ήδη, από μαθητής Γυμνασίου, ως ασκούμενος αθλητικός συντάκτης το 1960 στην εφημερίδα «Φως των Σπορ».

Το 1966 εντάχθηκε στο μισθολόγιο της συγκεκριμένης εφημερίδας και συνέχισε να εργάζεται σε αυτήν ως αθλητικός συντάκτης μέχρι το 1986, πάντοτε με σημαντικές επιτυχίες, άψογο ήθος και επαγγελματισμό. Παράλληλα, εργάστηκε ως συντάκτης και σε επιτελικές θέσεις, πλην της «Κ», σε «Βραδυνή», «Ελευθεροτυπία», «Μεσημβρινή», «24 ώρες», «Αθηναϊκή», καθώς και στον «Εθνικό Κήρυκα» της Νέας Υόρκης. Επίσης εργάστηκε στα περιοδικά «Επίκαιρα», «Τηλέραμα», «Ενα», «Πρωταθλητής».

Το έργο του συνεχίζει με ήθος και επαγγελματισμό ο γιός του Νίκος, ένα από τους πιο συμπαθείς συναδέλφους.

Keywords
Τυχαία Θέματα